Tényleg ezt jelenti az álmom? Nagyon megijedtem
Volt egy bagoly, aki mindig berepült a szobámba, a karomon tartottam őt, úgymond összebarátkoztunk. Aztán jött egy varjú is, aki szintén ezt csinálta, és őt is megkedveltem.
Aztán egyszer, amikor a bagoly a vállamra repült, ránéztem és ő ki akarta szúrni a szemem a csőrével, ekkor nagyon mérges lettem rá, és elkergettem. Utána jött a varjú, elmondtam neki mit csinált a bagoly, meghogy elkergettem. Őt épp a karomon tartottam, amikor ránéztem és ő tényleg ki is vájta az egyik szemem a csőrével, rohadtul fájt, ordítottam is, aztán elrepült.
Ekkor jöttem rá, hogy a bagoly csak figyelmeztetni akart, hogy vigyázzak a varjúval, mert a szememet akarja. Kiáltoztam a bagoly után, de nem jött vissza többé.
Ennyi az álom, megnéztem álmoskönyvben:
varjú: haláleset
szemet, ha kiszúrják: egy közeli barát halála
bagoly: szemrehányás
Szerintetek mit jelenthet?
Szia!
Régen nagyon érdeklődtem az álomfejtés iránt, és azt olvastam, hogy mindenkinek megvan a saját szimbólumrendszere, amit álmában használ, ezért tökéletesen csak ő tudja értelmezni a saját álmát. Meditálj kicsit rajta, hátha eszedbe jut valami kapcsolódó érzet, hátha tudsz asszociálni valamire.
Nekem az álmodról az ugrott be, hogy ugye a bagoly sok kultúrában a bölcsességet szimbolizálja, álmodban közeledett hozzád és te megkedvelted. Lehet egy különleges barát, ismerős, aki jót akar veled...ahogy ez álmodban ki is derült, figyelmeztetni akar. A holló sohasem jelent jót, általában negatív dolgoknak, elmúlásnak a hírnöke, a te álmodban valami álbarát, rosszakaró lehet. A közeledbe férkőzik, megkedvelteti magát veled, "elvakít", veszteséget okoz neked...
Talán az álom arra próbált figyelmeztetni, hogy van egy rosszakaró a közeledben, aki ártani akar neked, és valamelyik igaz barátod, ismerősöd észleli a veszélyt, csak lehet, hogy nem elég konkrétan adja a tudtodra, vagy épp áskálódásnak veszed és nem akarod elhinni, hogy a másik általad megkedvelt személy bármi rosszat tenne neked. Persze mikor megtörténik a baj, talán az fog jobban fájni, hogy a hozzád hű személyt bántottad meg, üldözted el egy méltatlan ember miatt.
De ez csak az én benyomásom. :) Remélem segítettem, és javaslom gondold át, figyelj az emberi kapcsolataidra!
Én azt álmodtam, nyertem a lottón.
Tippelj, milliomos lettem-e azóta. (Segítek: melóhelyen vagyok.)
Na ennyit ér a te álmod is.
köszönöm a válaszokat!
Kedves 10:46!
Érdekes, amit mondasz és egyben megnyugtató is. Kezdtem komolyan venni, amit az álmoskönyvben olvastam... :)
Én azt álmodtam, nyertem a lottón.
Tippelj, milliomos lettem-e azóta. (Segítek: melóhelyen vagyok.)
Na ennyit ér a te álmod is.
szerintem sokan örülnének ha az álmuk tényleg csak ennyit érne mint neked,többek között én is!!!
varjú-bármit meg tehetsz
bagoly-semmit sem kell megtenned
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!