Ha valaki arról álmodik, hogy valakit megerőszakol, ès megöl, az az ember pszichopata?
Figyelt kérdés
Ha nem csak egyszeri, hanem többször álmodik hasonlóan...2022. okt. 21. 23:36
1/12 anonim válasza:
Nem valószínű. Én is álmodtam már nagyon beteg dolgokat. Volt, hogy sorozatosan rémálmaim voltak.
2/12 anonim válasza:
Van egy mondás: a jó ember gonosz cselekedetekről álmodik, a gonosz ember meg is cselekszi azokat.
Szóval nem.
3/12 anonim válasza:
Nekem ez inkább trauma álomnak tűnik.
4/12 anonim válasza:
Ugyan már, nekem aludni se kell, hogy ilyenekről álmodozzak.
5/12 anonim válasza:
4: itt kezdődik a pszichopata..
6/12 anonim válasza:
#5: Nem. Mert fel sem merül bennem, hogy megtegyem. De jó érzés elképzelni.
7/12 anonim válasza:
Az oké, hogy valaki fantáziát nem jó dolgokról, de az kiakasztó, hogy szerinted ez jó érzés.
8/12 anonim válasza:
6: szögezzük le, ha "jó érzést okoz" ilyeneken fantáziálni, az már a pszichopátia előszobája...
9/12 anonim válasza:
Amig álmodba éled meg ezeket addig nincs baj csak igazabol ne csinalj ilyet mert ez buncselekmény
Valoszinuleg olyan dolgok vannak az eletedben amiket nehezen tudsz elfogadni es bant hogy masoknak konyebb az eletuk es ezert akarod bantani oket almaidban hogy nekik is szar legyen, mert neked is szar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!