Miért álmodok vele?
Figyelt kérdés
Van egy lány, aki 4 évig volt a legjobb barátom, nagyon közel álltunk egymáshoz. 1 éve nem vagyunk már azok, és nap közben nem gondolok rá, az álmaimban folyamatosan megjelenik, hogy újra barátok leszünk, kibélkülünk stb. Volt már olyan álmom is hogy vissza tudtam menni az időbe mikor még jóba voltunk, és hogy milyen jól éreztem magam, mikor meg felkelek mindig olyan fura érzés. Kb. 2 hete álmodok vele folyamatosan, miért?2022. okt. 16. 20:18
1/5 anonim válasza:
Miért nem vagytok már barátok?
Tudat alatt biztosan hiányzik neked ő és a régi kapcsolatotok. Nem lehet újra kezdeni?
2/5 A kérdező kommentje:
#1 Szeretném újra kezdeni de nem lehet, legalábbis nem tudom ő mennyire akarja.. Lehet megpróbálok ráírni, köszönöm a választ!
2022. okt. 16. 22:28
3/5 anonim válasza:
Napközben sikerül elnyomnod magadban, de nagyon hiányzik Neked, és így próbálja feldolgozni az agyad.
4/5 anonim válasza:
Lehet kezded magadban felfedezni, hogy vonzódsz a lányokhoz és talán még nála lehet esélyed.
5/5 A kérdező kommentje:
Update: Tegnap újra elkezdtünk újra beszélni (rámírt), köszönöm utólag is a válaszokat!
#4 A szexualitásom szerintem nem lényeges ebben a kérdésben.
2022. nov. 10. 21:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!