Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Álmomban meg akartak ölni?

Álmomban meg akartak ölni?

Figyelt kérdés

Szóval azt álmodtam hogy elkezdtem dolgozni egy "kórházban". Azért írom idézőjelbe mert az csak részben volt az, volt benne minden, étterem, ajándékbolt, stb., így egy épületben. A kórház részén ott volt egy általános iskolai fiú osztálytársam akivel összemelegedtünk (pedig amúgy nem jött be soha). De jó érzés volt hogy megérint. Kimentem az épületből és nem találtam meg a bejáratot. Minden ajtó más helyiségbe vezetett, nem a kórházba. Arra sétált 3 férfi, segítséget kértem tőlük. Az egyik kezében egy kés volt, vele mentem, a többiek csak álltak és vártak. Egy ideig bíztam a férfiben, aztán egyre rosszabb megérzésem lett. Konkrétan megkérdeztem hogy "Meg akar ölni?" Erre nyugodtan közölte hogy "Igen." Kicsavartam a kezem az övéből és futni kezdtem, erre ő elkezdett szakadni utánam. Meg a másik kettő férfi is. Eddig emlékszem mert itt felriadtam.

(Lány vagyok.)

2022. okt. 7. 06:42
 1/2 anonim ***** válasza:
40%
Igen, meg akartak olni almodban. Nem ertem, miert kerdezed, ha te is leirtad, hogy azt mondta a pasas. Habar azt sem ertem, miert szamit ez.
2022. okt. 7. 08:27
 2/2 anonim ***** válasza:
Javaslom Krúdy Gyula álmoskönyvét. Benne van, hogy mit jelentenek az álmok.
2022. okt. 7. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!