Álmomban meg akartak ölni?
Szóval azt álmodtam hogy elkezdtem dolgozni egy "kórházban". Azért írom idézőjelbe mert az csak részben volt az, volt benne minden, étterem, ajándékbolt, stb., így egy épületben. A kórház részén ott volt egy általános iskolai fiú osztálytársam akivel összemelegedtünk (pedig amúgy nem jött be soha). De jó érzés volt hogy megérint. Kimentem az épületből és nem találtam meg a bejáratot. Minden ajtó más helyiségbe vezetett, nem a kórházba. Arra sétált 3 férfi, segítséget kértem tőlük. Az egyik kezében egy kés volt, vele mentem, a többiek csak álltak és vártak. Egy ideig bíztam a férfiben, aztán egyre rosszabb megérzésem lett. Konkrétan megkérdeztem hogy "Meg akar ölni?" Erre nyugodtan közölte hogy "Igen." Kicsavartam a kezem az övéből és futni kezdtem, erre ő elkezdett szakadni utánam. Meg a másik kettő férfi is. Eddig emlékszem mert itt felriadtam.
(Lány vagyok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!