Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ha almomban le...

Mit jelenthet ha almomban le akartak loni?

Figyelt kérdés
Azt almodtam, hogy egy olyan helyen vagyok, ahol csak dombok meg hegyek voltak, a talaj pedig szaraz volt. Ugy kezdodott az egesz, hogy a mamamnal voltam, es elsetaltam ide. Egy pluss is volt a kezemben, es valamit kerestem. Aztan tavolabbrol lattam egy embert, es a kezeben egy puska volt. Tudtam hogy el kellene menekulnom, ezert nagyon lassan mentem, de meglatott es futottam. Meg annyira emlekszem hogy sikerult elmenekulnom, es igy nem lott le.
2021. júl. 4. 17:48
 1/2 anonim ***** válasza:
Én is álmodtam olyat évekkel ezelőtt hogy a két kezem hátra volt kötve, le kellett térdeljek és le akarták vágni a fejem. Oda nyújtottak a keresztet amit negcsokoltam mert nagyon meg voltam ijjedve és elkezdtem imádkozni Istenhez hogy bocsássa meg a bűneimet. És mikor befelyeztem az imádságot és levágták volna a fejem akkor felébredtem.
2021. júl. 8. 14:46
 2/2 anonim ***** válasza:
Tudja valaki vajon az én álmom mit jelenthet. És nem is most álmodtam hanem jó 10 évvel ezelőtt
2021. júl. 8. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!