Holnap lesz az esküvőm de álmomban lefeküdtem az egyik ismerősömmel. Mit jelenthet?
Már többször volt hasonló álmom azzal a lánnyal.
Gondolatok?
Érdemes foglalkozni ezzel? (mármint nem az érintett hölggyel, hanem a magával a jelenséggel)
Lehet rád tört a kapuzárási pánik és belül tudat alatt kicsit izgulsz, szorongsz az esküvő miatt.
Ne aggódj az esküvő nem a világ vége! Bármikor kiszállhatsz belőle, de szerintem felesleges ezen agyalni, ha szereted a jövendőbelidet.
"Érdemes lenne foglalkozni ezzel? (mármint nem az érintett hölggyel hanem magával a jelenséggel)"
Öööö nem értem? Szóval többször álmodtál az érintett hölggyel szexuális jellegű álmot? És most hirtelen egy nappal az esküvőd előtt a jelenséggel akarsz foglalkozni?
Ha a jelenséggel foglalkoznál itt van pár kérdés.
A pároddal álmodtál már ilyen álmot?
Ha igen akkor melyikkel álmodtál többet?
Ha az érintett hölggyel álmodtál többet, akkor vajon az elfojtott szexuális vonzódásod hogy tudod értelmes energiákká alakítani, ha minden rendben a párkapcsolatban mert gondolom igen hiszen holnap lesz az esküvőd.
Kapuzárásinak nem nevezném, ha már régóta álmodsz az érintett hölggyel.
Amúgy nem különül el a jelenség a hölgytől csak csöndben szólok, lehet elemezni, de valószínűleg vonzódsz a hölgyhöz, vagy van valami párkapcsolati problémád és a vonzódás miatt idealizáltál egy képet.
Neked kell tudni hogy mi a helyzet a párkapcsolatban amiben benne vagy, amit elvileg holnap tartósabbá teszel egy házassággal.
Ilyen kevés infónál mit mondhatnánk?
Én személy szerint csak azt írom, ha nem régóta álmodsz ilyen álmot vele, és csak most álmodtál így pár nappal az esküvő előtt, akkor nevezhetjük kapuzárásinak, és az éppen szemed előtt lévő szép nőt beidealizáltad, így nem kell vele foglalkoznod. Azonban ha ez már nem friss dolog, akkor jó ha foglalkozol vele nehogy bekavarodj, hogy most ilyenkor mi van, mert később magad sem fogod tudni.
Szóval ha régebbi a dolog, akkor tisztáznod kéne hogy ez micsoda. Csak ezt akartam írni, nehogy boldogtalan legyél bárhogyan is döntesz és ugye nehogy boldogtalan legyen melletted a másik, mert nem tudja mi bajod, és azt hiszi vele van a probléma.
Ha csak egy előbukkanó gondolat akkor nem kell vele foglalkoznod, ha nem akkor igen mindenki boldogsága és nyugalma érdekében.
Nagyon köszönöm a válaszaitokat, nagyon sokat segítettetek már ennyivel is.
A mai álom biztosan a holnapi esküvőhöz köthető. A menyasszonyommal is álmodok természetesen, de vele még nem volt ilyen jellegű álmom.
Sokat gondolkodtam ezen még egy éve, és arra jutottam, hogy igazából egy idealizált nőideát látok csak benne, mint személlyel nem tudnék párkapcsolatban élni. Testileg vonzó, lelkileg nem.
Mit javasoltok, hogy tudok dűlőre jutni magamban? Nem egészséges azért.
Tehát jól értem, hogy ismeritek egymást, és beszéltek is vagy csak rámondod?
A mennyasszonyoddal nem álmodsz egyáltalán szexuális jellegű álmot és ez már 1 éve van?
Minden rendben a párkapcsolatba?
Igazából mit javasolunk? Te adtál választ a kérdésedre, testileg vonzódsz, lelkileg nem, azt nem tudjuk, hogy lelkileg ismered-e.
Szóval adtál magadnak tanácsot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!