Csak erős idegzetűeknek! Halottakkal álmodtam, van valami jelentése, jelentősége?
Nem vagyok félős, sem ijedős. De ez most eléggé hatásos volt. Ismét láttam vonatsínt, rengeteg halottat. Megrázó álom volt. És olyasmit magyaráztak nekem, hogy tegyek végre valamit magamért! Nagyon hosszú vonat sín, alatta elgázolt rothadó tetemekkel, rengeteg tetem, állati és emberi is. Aztán mondogattam magamnak, ez csak álom, ébredj fel. Végül nagy nehezen fel ébredtem.
Hát az biztos, hogy elment a kedvem az öngyilkosságtól...🤢
Szoktál sportolni? Heti 3-4 jó testmozgás, egy kiadós séta, egy kis futás, egy kör bicikli a szomszéd faluba csodát tud tenni a hormonháztartással.
Én is rendszeresen álmodok szellemekkel, de ez nagyon durva, nem bántásból, de szerintem ennek előfordulhat, hogy van valami oka, ezért javaslom a sportot, mert rövid távon biztosan gyorsabb javulást hoz majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!