Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Azt álmodtam hogy nagyon...

Azt álmodtam hogy nagyon hosszú hajam van. Jelentése?

Figyelt kérdés
Mindenki a hajamat nézte. Földig érő volt, és fényes. Mint az arany. Én pedig lebegtettem, és játszottam vele, azért hogy figyeljenek rám. Ezt álmodtam, és azért érdekes, mert a valóságban nyirogatom a hajam. Kényszerbetegség, és lelki bánat. 36 N

2022. szept. 13. 17:32
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mint írtad azért almodod ezt mert nyirogatod a hajad.
2022. szept. 13. 17:47
 2/9 A kérdező kommentje:
1. Köszi, nagyon sokat segítettél. 😣🤢🤮
2022. szept. 13. 18:32
 3/9 anonim válasza:
100%
Gondolom mert igazából hosszú hajat szeretnél, és azt hogy abba tudd hagyni a kényszeres hajvágást.
2022. szept. 13. 18:34
 4/9 anonim ***** válasza:
Biztos azért, mert titkon te akarsz lenni Aranyhaj.
2022. szept. 13. 19:24
 5/9 A kérdező kommentje:
Remélem hogy abba tudom hagyni. 🥺
2022. szept. 13. 19:33
 6/9 anonim ***** válasza:
Lehet egy korábbi élet emléke, és ezért a hajvágás kényszered.
2022. szept. 13. 20:40
 7/9 anonim ***** válasza:
A hajad te vagy. Néha jól elbújik kikor nyírod máskor meg előtör belőled és ez nagyon hot.
2022. szept. 14. 01:07
 8/9 anonim ***** válasza:
A haj azt az éned jelképezi az álomban, amilyennek mutatod magad másoknak, vagy amilyennek szeretnéd, hogy mások lássanak. Az álmod szerint szeretnéd, hogy értékesnek, talán ragyogónak gondoljanak (mint az arany), és hogy felfigyeljenek rád, amit írtál is, ennek érdekében pedig hajlamos vagy mást mutatni, mint amilyen valójában vagy, jobbnak próbálod mutatni magad. Hiányzik másoknak a csodálata.
2022. szept. 16. 12:00
 9/9 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs mit szeretnék megmutatni az embereknek. Köszi a válaszokat.
2022. szept. 16. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!