Ez miért lehet?
az álmomban egy lány szerepelt, az arcára és nevére nem emlékszem. elképesztően jól éreztem magam vele, de ez a szó nem elég rá, nagyon lekicsinylőnek hat ahhoz képest amit éreztem. elég furcsa volt, igazából fogalmam sincs, hogy lehetne körbeírni. pontosabban fura csak azért volt, mert ez előtt még sosem éreztem ilyet. sem álomban, sem a valóságban. nagyon felemelő volt, és mikor felébredtem magány érzet fogott el. még a szívem is gyorsabban ver, ha visszagondolok rá, ezt pedig végképp nem értem miért, ugyanis csak egy álom volt. az álmomban nem ismertem régóta azt a lányt, ettől még kevésbé értem, mitől érteztem úgy. bár az is igaz, hogy az álmokban nincsenek határok. majd volt egy olyan rész, hogy a nappaliban néztünk filmet és bejött anyukám valamiért. akkor nagyon megijedtem, és mintha szégyelltem volna magam. mintha szégyelltem volna, hogy boldog vagyok, vagy nem tudom és ezt sem értem. és ezzel lett vége. összességében életem legjobb élménye volt, de ezzel együtt nagyon zavaros is.
miért lehetnek ezek az érzések?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!