Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ez normális shiftelésnél?

Ez normális shiftelésnél?

Figyelt kérdés

Oké, a legtöbb ember hülyének, hülyeségnek tekinti ezt a témát, azt megkérem menjen tovább vagy ilyesmi.

Shifteltem, és mikor visszajöttem, alvásparalízisem volt. Először shifteltem, és először volt alvásparalízisem is. Ha újra shiftelek, újra megtörténik, vagy csak az elsőnél?

2022. szept. 11. 13:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Alvásparalízised bármikor lehet, az nem ettől függ.
2022. szept. 11. 23:16
 12/13 anonim ***** válasza:
Bármi lehet normális. Nálad ez ilaen most. Majd belejössz. Pl a kezdőknél általános, hogy amint tudatukra ébrednek álomban, felébrednek. Nálad most ez van, amit leírtál. Majd gyakorolsz.
2022. szept. 12. 03:08
 13/13 anonim válasza:
sok embernel elofordul paralizis esetleg attol is lehet hogy a hatadon alszol vagy tukros methodot hasznalsz! meg is jelent valami vagy csak nem birtal megmozdulni?
2022. nov. 23. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!