Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Három Földet láttam az álmomba...

Három Földet láttam az álmomban az égen, ez mit jelenthet?

Figyelt kérdés
Azt álmodtam, hogy egy másik bolygón vagyok, és onnan három Földet látok az égen, egész közelről, és egy sorban vannak az összes többi bolygóval. Középen volt egy igazán nagy Föld, mellette két oldalt egy-egy rendes méretű. Mindnek a felülete (a kontinensek) szokatlan és más és más volt. Ahogy megláttam őket, sikítani próbáltam, aztán le akartam fotózni a telefonommal, de nem ment, mert furcsa kaleidoszkópos tükröződéses volt a kamera.

2022. szept. 10. 07:39
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
Én sikogattam a tükröződés meg egy dunsztus üveg volt..elötte az erkélyen jót játszottam biztos én hoztam be azt az ürlényt
2022. szept. 10. 08:10
 2/3 anonim ***** válasza:
Semmit sem jelent.
2022. szept. 10. 09:19
 3/3 anonim ***** válasza:
23%
Lehet elvittek az Ufók. Engemet is. Három Nap van az égen az ő planétájukon azt láttad Földnek
2022. szept. 10. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!