Azt álmodtam hogy álmomban cigiztem és egymás után adták a cigiket ez mit jelenthet ? egyébként nem cigizek !
Lehet, hogy kivancsi vagy a hatására, az általa adott élményre és ki szeretnéd próbálni a cigit vagy a füvet. Akár titkon vagy tudat alatt.
Tudtommal álmokban könnyen/könnyebben felmerülnek a tudatban mélyebben lévő/tagadott gondolatok* vagy a tudatalattiban lévő, esetleg elzárt, elfolytott gondolatok*.
*Gondolatok, vágyak, érzések.
Az álmok gyakran táplálkoznak emlékekből, csak kissé zavarosan más, körítésben láthatók. Néha több emlek és vágy is keveredik.
Talán tudatos álmodással vissza tudsz menni és jobban "körül tudsz nézni", megfigyelni az érzéseket, más –akár lényegtelennek tűnő– részleteket.
Nekem többször sikerült, higy egy álomba 1-3 alkalommal is visszamentem. Egyszer volt negyedik felvonás is. Hihetetlen jó élmény a sikeres tudatos álmodás és gyakran tanulságos.
Nekem alapból jól megy a tudatos álmodás, nem is kellett gyakorolnom. De azért mégis, így sokat fejlődtem benne.
Alkalmi használt esetén sokat segit benne a skullcap es calea zacathechichi tea. Utóbbi rendkívül keserű, sokan le se tudják nyelni.
Rengeteg recept és használati információ van a neten. A tervezett elalvás előtt kb. fél órával használd. Legyél ágyban mindenképp, mikor megiszod és rögtön feküdj le. Ha 1-2 órával hosszabb alvásra számíts. Inkább pihenőnap fogyaszd. Legjobb, ha a teázás napján kipihent vagy.
Ha gyógyszert szedsz, előtte kerdezd ki az orvosod. Mindenképp olvass utana a mellékhatásoknak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!