Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ijesztő rossz álmok?

Ijesztő rossz álmok?

Figyelt kérdés
Szóval lehet páran hülyének fognak nézni de igen fura álmom volt amiben a saját házunkba voltunk de nem ugy nézett ki mint ahogy most hanem régiesebben és az álmomban egy nő volt aki úgy nézett ki mintha mar mehhalt volna a homlokán pedig egy csomo anyajegy volt nagyon rémisztő volt az ágyam felett a falon mászott és azt mondta nem szeret engem és még hogy a zuhanyzo alatt van valami azt mondta nem teljesen emlékszem de arra még igen hogy álmomban megmutatta hogy őt megerőszakolták és igy lett egy gyere de rosszat akart nekem tudom ez most fura lessz de az ablakom alá az álmomban tojásokat rakott és figyelt engem.Egyre gyakrabban almodok ilyeneket és mindig egy nő van benne csak máshogy nez ki minden almomban de mindig rosszat akar nekem és mindig ijesztőn néz ki.Beszeltem egy illetővel aki azt mondta meg átkoztak es hogy ebbe a hazban maga a gonosz van es hogy a zuhanyzó alatt biztos van valami olyan dolog nektek mi a véleményetek? Én egyébként hiszek ebben.
2022. szept. 7. 21:01
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Egyébként lány vagyok 17 éves
2022. szept. 7. 21:48
 12/18 A kérdező kommentje:
Mondták már hogy spirituálisan aktív vagyok volt párszor mikor meg álmodtam pár dolgot előre és igazából megtortent masnap,és nagyon jo ember ismero vagyok mintha tudnám es érezném mit gondol rolam egy adott ember es sokszor van olyan hogy mondok valamit es megtortenik.
2022. szept. 7. 21:53
 13/18 anonim ***** válasza:
54%
Egy igazi jós vagy
2022. szept. 7. 22:07
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

A meditáció mindenképp hasznos, de valóban fokozódhat rajtad a negatív nyomás, viszont nem megúszni vagyunk itt dolgokat.

Neked szerintem a céljaid között van hogy áthatolj a fátylon, és kicsit közelebb kerülj az önvalódhoz.

Ha megijedsz vagy félsz, és még nincs gyakorlatod, nyugodtan sipákolj angyalokért, Mihály vagy aki eszedbe jut.

Ők olyan pozitív szellemi entitások, akiknek a lelke sok "példányban" létezik, azonnal tudnak jönni, és a legnagyobb örömmel segítenek, csak fontos hogy neked kell kérned, kéretlenül nem avatkozhatnak be.

Have fun! :)

PS: írd az álmaidat, ha még nem teszed, és rendszeresen olvasd vissza, vekonyítja a fátylat, erősíti a tudalattival a kapcsolatot.

2022. szept. 7. 22:21
 15/18 Darius- ***** válasza:

Ha gyanús a zuhanyzó, bontsd szét. Inkább mint egész életen át azon gondolkodni, hogy volt-e ott valami vagy nem.

Nem biztos a ház a gond. Az álom önmaga is lehet az, más kultúrákban az álmokat rossz lények okozzák.

De ennyi miatt még ne költözzetek, nem biztos van a házban szellem vagy démon. Visszatérő rossz álmai sokaknak vannak.

2022. szept. 8. 03:10
 16/18 anonim ***** válasza:
Nekem az ugrott be a leírásodból hogy halottakat látsz.
2022. szept. 9. 03:10
 17/18 anonim ***** válasza:
Próbálj meg jó dolgokra gondolni mielőtt lefekszel vmint lehet stresszes vagy amit javíthatsz meditálással
2022. dec. 21. 22:15
 18/18 NTBS ***** válasza:
Szerintem fáraszd el magad. Akkor jobban alszol.
2022. dec. 23. 06:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!