Történik ilyen veletek és mi okozza ezt a jelenséget?
Figyelt kérdés
Van olyan hogy felébredek, de valójában mégse mert azt csak álmodom hogy felébredtem.. és van hogy többször ébredek fel az egész álom jelenetekben mire ténylegesen felébredek..
rohadtul kellemetlen tud lenni
2022. szept. 6. 16:22
1/6 anonim válasza:
Ez az "álom, az álomban" nevű jelenség. Arra utal, hogy alvás közben a tudatalattid legmélyebb rétegeihez is sikerül hozzáférned. Ilyenkor könnyebben gyógyulsz lelkileg, mert a legrejtettebb tudattartalmak is feltárulnak és kioldódnak elméd rejtett zugaiból. :)
2/6 anonim válasza:
Ezt valami meditációval vagy bármivel elő lehet idézni? Kíváncsi lennék hogy nekem mi van a legmélyebb rétegekben.
3/6 anonim válasza:
Sok meditáció elősegíti a folyamat kiteljesedését, ugyanakkor fontos a megértés is, illetve a tudatod tágítása és egy magasabb nézőpontba való áthelyezése.
4/6 A kérdező kommentje:
nekem minden második nap előfordul, nem szoktam meditálni.. de lelkileg nem vagyok valami erős talán ez befolyásolhatja, vagy nem tudom. A végén az ébredés az nagyon rossz érzés mikor tévesen azt hiszed hogy felébredtél.
2022. szept. 7. 14:19
5/6 anonim válasza:
Vmi idegrendszeri károsodás lehet.
Ugyanis nekem ilyenek akkor vannak csak, ha pl egy szakítástól ki vagyok készülve, ki vagyok bukva, az idegrendszer tropa.
Ha másnak ez alapbol van, akkor annak alapból tropák az idegei.
6/6 anonim válasza:
*Aludj többet az regenerálja az idegrendszert, es ez el fog múlni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!