Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért jelenik meg folyton...

Miért jelenik meg folyton álmomban?

Figyelt kérdés
Apám rendszeresen megjelenik álmomban aki már 12 éve halott. Nem volt jó a viszonyom vele. Érzelmileg hideg és elutasító volt velem. Úgy bánt velem mintha nem is lennék a fia. Soha nem kaptam tőle szeretetet. Emiatt nagyon sok lelki problémával küzdök. Vannak időszakok amikor rendszeresen megjelenik álmomban. Nem szól hozzám csak egy szobában vagyunk és jár kel úgy hogy rám se néz. Nincs is felém arccal. A nagyanyám aki az ő anyja volt szintén nem bánt velem korrektül soha.... Régen egyszer álmomban szintén megjelentek együtt és néztek rám de a szájuk nem mozdult és a nagyanyám mégis tudott beszélni hozzám. Megkérdezte hogy miért haragszom rájuk. Én valamit kiabáltam és eltűntek. Volt olyan hogy álmomban egy helységben voltam és nagyanyám bejött majd körbe puszilt szigorú tekintettel és érzelemmentesen majd kiment. Volt hogy ételt hozott be nekem némán majd elsétált. Mit jelethetnek ezek az álmok? Mit akarnak tőlem hogy megjelennek folyton miközben semmi érzelmi kötődésünk sincs egymáshoz?
2022. szept. 6. 15:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem a tudatalattid hozza elő. Lehet bűntudatuk is van amiért úgy bántak veled és ezt így akarják rendezni.
2022. szept. 6. 15:47
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát az a baj hogy nem nagyon lehetséges ez így szerintem mert igazából semmit sem hoz ez be az életembe.
2022. szept. 6. 15:54
 3/3 anonim ***** válasza:

Nagymamáddal kapcsolatban az jut eszembe, hogy mégis szerethetett téged, de nem tudta kimutatni. Vannak ilyen emberek. Ki tudja, nekik miféle lelki bajaik, hiányérzeteik lehettek. Talán nem tanították meg őket szeretni.

De lehetaz is, hogy egyszerűen csak így dolgozza fel az álom, ami a lelkedben zajlik.

2022. szept. 8. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!