Mit jelent ha az álmomban fagyos, elég futurisztikus helyiségeken keresztül sétálok, sietni kell, folyton lemaradok a többiektől, és a fagyos levegő ellenére sem fázom?
A helyiségek talán egy vonaton vagy repülőn vannak, de ha belegondolok, egy jövőbeli emberek utazására kitalált űrhajónak néz ki a leginkább.
Egyáltalán nem féltem vagy ilyesmi, csak utol akartam érni a többieket, attól viszont féltem, hogy ha nem vagyok elég gyors, akkor eltévedek.
Rengeteg utastér volt, amiket óriási, maguktól nyílódó ajtók választottak szét egymástól. Folyamatosan csak mentünk, mentünk, pedig majdnem az összes terem üres volt.
Lehet nem szakszerű levezetés, de én valami ilyesmire gondolok a leírásodból:
A közel vagy távoli jövőre mutató választás előtt állva tudat alatt attól félsz, hogy a választásod miatt elhatárolódsz másoktól és a fel zárkozással a mások szempontjának ideálisabb út felé is próbálsz menni.
A fagyok, rideg atmoszféra a környezeted kegyeiből való kiesésre is utalhat.
Bár lehet tévedek az egésszel, de nekem ez jött le a kérdésből.
#2 Nem szoktam filmeket nézni. :D Sorozatokból is általában valami tiniknek szólót, esetleg még vígjátékot. Bár nagyon szeretem a thrillereket, ritkán nézem őket, de ez a jelenet nem emlékeztet egyik eddig általam nézett thrillerre sem. De még sci-fi-re sem.
Amúgy gondoltam, hogy az, hogy félek, hogy lemaradok a többiektől az azt jelenti, hogy meg szeretnék felelni a többieknek, olyan szeretnék lenni, mint ők, nem akarok egyedül maradni. Sok év után végre van egy jó közeg, ahova járhatok, és két barátnőm, akik meghallgatnak, akikkel jól érzem magam, mert köztük nem vagyok annyira különc. Szerintem tudat alatt még mindig másnak érzem magam, átlagosnak szeretnék tűnni. Wow, ezt jól megfejtettem magamnak.
Az okokat a jelen életedben kell keresned szerintem. Leírásod alapján: Most egy rideg, kilátástalan helyzetben érzed magad, vagy úgy érzed oda fogsz kerülni valami miatt. Kiutat keresel, de úgy érzed ezt egyedül nem találnád meg. A helyzet maga már lehet többször előfordult veled, de egyedül mégis eltévednél.
Na most innentől ez lehet vonatkoztatható szinte bármilyen területre az életben. Pl. Most szingli vagy és nem is keresel kapcsolatot az önmagában rideg világban a barátaid adnak biztonságot. Vagy munkahelyeden nehezen igazodsz el valami miatt, csak sodródsz a kollégáid után, akik jobban tudnak irányítani. Esetleg egy alapvetően rossz munkahelyről többen is keresitek a kiutat, de te megnyugodnál ebben a helyzetben mégis jobbnak érzed a többiek után menni. Most ennyi jutott eszembe.
Nyilván az is bejöhet, hogy túl sok filmet néztél, ha nincs semmilyen kiútkeresős vagy nem teljesen általad irányított helyzet az életedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!