Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent, ha álmomban...

Mit jelent, ha álmomban megtámad késsel egy sorozatgyilkos, akivel hosszasan párbajozok, és a végén elvágom a torkát a (saját) fegyveremmel? Mindeközben én is megsebesülök, kapok pár szúrást. Rossz ember lennék?

Figyelt kérdés

Nagyon élethű "élmény" volt az egész.

Viszont, utólag sokkol, hogy valakinek elreszeltem a torkát, még ha az álomban szinte természetesnek vettem is (ami szintén aggodalomra ad okot, szerintem.)

2022. szept. 2. 15:24
 1/10 anonim ***** válasza:
Hát van ilyen hogy képzeletbeli lényeket öl az ember. Az Assasins Creed-et próbald ki.
2022. szept. 2. 15:36
 2/10 anonim ***** válasza:
Azt jelenti hogy vagy túl sokat játszol, vagy túl sok erőszakos filmet bámulsz, és a semmin vagy kiakadva.
2022. szept. 2. 16:37
 3/10 anonim ***** válasza:
2es, ez hülyeség . Játék közben tudja az ember, hogy csak játék, meg film stb, álmok után másképp van, pl ha azt álmodja valaki, hogy a párja megcsalja az is kivált érzéseket. Nekem is volt olyan és annyira élethű volt az is, hogy 1 hétig tiszta szarul éreztem magam, nyilván tudtam, hogy hülyeség, de lassan múlt el az ébredés utáni érzés.
2022. szept. 2. 17:28
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem hülyeség: arról álmodsz ami foglakoztat, vagy sokat csinálod. Nincs ebbe semmi ezós dolog.
2022. szept. 2. 17:36
 5/10 anonim ***** válasza:
Használj almodban lőfegyvert akkor kevésbé sérülést meg. Ajánlom a glock 19est jhp vel tàarazva. Nekem bevált.
2022. szept. 2. 18:08
 6/10 A kérdező kommentje:
Más is mondta, hogy rossz lelkiállapotra utal ez, de itt senki sem írja.
2022. szept. 2. 21:52
 7/10 anonim ***** válasza:
Miért írná? Köze nincs a lelkiállapothoz.
2022. szept. 2. 21:55
 8/10 A kérdező kommentje:

Pedig van, de nem szeretnék vitatkozni.

Lelkiismeret-furdalás/bűntudat nélkül, "lazán" elreszelni egy ember torkát... még álomban is belső gonoszságra utal.

2022. szept. 2. 21:57
 9/10 anonim ***** válasza:
75%
És ha álmodban össze vissza szexelsz,m akkor ku.rvának hiszed magad? Ezt a marhaságot amit összehordasz.. Az álom az csak álom, köze nincs a realitáshoz.
2022. szept. 2. 22:00
 10/10 A kérdező kommentje:

Nem k*rvának, hanem egy szexuálisan túlfűtött embernek, esetleg olyannak, aki elnyomja magában mindezt.

De nem vitatkozom.

2022. szept. 2. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!