Mit jelent ez az álom?
Nem lennék ilyen helyzetben, mert eléggé ijesztő volt (nekem legalábbis).
Szóval az volt, hogy egy nap a városban ahol lakom járta a hír, hogy egy sorozat gyilkos szedi áldozatait, és ez a sorozat gyilkos a rendőrség szerint egy lány. Na egy a lényeg hogy farkas szemet néztem vele, de egy párszor sikerült elmenekülnöm előle, csak hogy kiderült hogy ez a lány engem akar megölni. Egy nap bejött a ház udvarába és az ablakon keresztül figyelt, de be is jött, majd egyszer kigáncsolt, és lenyomott a földre és elkezdett fojtogatni. Próbáltam szabadulni tőle és kérni hogy ne ne csináld kérlek. Majd arra gondoltam hogy nemsokára megfojt és ennyi volt, mert valamiért mégis meg akara hogy haljak. Arra gondoltam még hogy a családom mennyire el lenne keseredve hogy meghaltam valaki miatt (aki lány). Mivel nem akart elengedni ez a lány aki fojtogatott elkezdem rugni ahol értem, és amikor kiszabadultam hasba ütöttem jó erősen és nem kapott levegőt rendesen. Hívtam a rendőrséget közben mondtam a lánynak hogy ott maradsz a földön vagy úgy fejbe váglak vascsővel hogy te onnan nem kelsz fel.
A rendőrség miután kiért letartóztatták a lányt. Annyi még megmaradt a lány fehér maszk félét viselt de részletesen privátba...
Mit jelent ez az álom?
Az az igazság hogy nekem nemi izgalmat okoz az ilyen film, videojáték, meg úgy bármi amibe ilyen dolgok vannak. Mármint amikor a csajok öltek és ez.
Erről nem fogom elmondani hogy miért csináltam magammal akkoriban, mert Magyarországon senki sem fogja fel a problémám...
Bárcsak én is ilyeneket álmodnék... Nem pedig olyanokat, hogy elmegyek csónakázni a nem létező bátyámmal, beborulunk, és ő ott marad egy bóján pucéran... Én meg hazamegyek...
Neked izgibb álmok jutottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!