Álmodtatok már olyat, hogy nem jön ki hang a torkotokon?
Kiabálni akartam álmomban, de akárhogy erőlködtem, nem jött ki hang. Végül annyira próbáltam, hogy igaziból is ordítottam egyet, amire fel is riadtam. A pulzusom közben az egekben volt.
Veletek volt már hasonló. Velem most először és nagyon furcsa volt.
Megeshet, mivel álmodban az agyad leblokkolja a testedet, mozdulni sem tudsz álmodban, pont azért hogy amit mély álmodban csinálsz, a valóságban ne vitelezd ki.
De mivel annyira próbálkoztál, sikerült.
#6 nem.
Először álmodtam ilyet, szerencsére azóta sem.
Eléggé rosszul, éberen aludtam aznap, mert nem itthon aludtam. Szerintem inkább ez a "leblokkolás" lehetett amit az 5-ös írt. Csak nem aludtam elég mélyen és ez tűnhetett fel félálomban.
Egyszer egyébként, kb fél éve olyan is volt, hogy felébredtem éjszaka arra, hogy nem tudok felkelni. Illetve konkrétan csak a bal karomat nem tudtam mozgatni könyöktől lefelé. Nem zsibbadt, semmit nem éreztem. Nem tudtam mozgatni se. Amikor felültem, úgy lógott és húztam magam után mint egy darab húst. Mikor a másik kezemmel megfogtam, olyan volt, mintha nem is én lettem volna. Na az még ijesztőbb volt. De eltelt egy fél perc és teljesen magától hirtelen visszért bele az élet. Nem tudom ez is mitől lehetett, szerencsére előtte soha és azóta sem volt ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!