Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Álmodtatok már olyat, hogy...

Álmodtatok már olyat, hogy nem jön ki hang a torkotokon?

Figyelt kérdés

Kiabálni akartam álmomban, de akárhogy erőlködtem, nem jött ki hang. Végül annyira próbáltam, hogy igaziból is ordítottam egyet, amire fel is riadtam. A pulzusom közben az egekben volt.

Veletek volt már hasonló. Velem most először és nagyon furcsa volt.

2022. aug. 23. 21:06
1 2
 1/12 anonim válasza:
100%
Igen. De velem sajnos nem álomban is megtörtént. Élőben még rosszabb.
2022. aug. 23. 21:50
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Párszor volt ilyen, de furcsa mód nálam az sokkal gyakoribb hogy álmomban lelassul a mozgásom, mondjuk teljes erőmből futni akarok de egy ilyen sétánál is lassabb mozgásra vagyok képes csak. De szerintem álmodban némának lennél még ennél is rosszabb mondjuk.
2022. aug. 23. 22:06
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Velem olyan volt álmomban,hogy segítséget akartam kérni,de csak suttogni tudtam.
2022. aug. 23. 22:34
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen , kiskoromban sokszor. Olyan is volt hogy el akartam futni valaki elol de nem tudtam mozdulni. Borzasztó érzés.
2022. aug. 23. 22:49
 5/12 anonim ***** válasza:

Megeshet, mivel álmodban az agyad leblokkolja a testedet, mozdulni sem tudsz álmodban, pont azért hogy amit mély álmodban csinálsz, a valóságban ne vitelezd ki.

De mivel annyira próbálkoztál, sikerült.

2022. aug. 24. 19:12
 6/12 anonim ***** válasza:
Nem érzed magad úgy hogy a valós életedben el vagy nyomva, kérdező?
2022. aug. 27. 13:09
 7/12 A kérdező kommentje:

#6 nem.

Először álmodtam ilyet, szerencsére azóta sem.

2022. aug. 27. 17:52
 8/12 A kérdező kommentje:

Eléggé rosszul, éberen aludtam aznap, mert nem itthon aludtam. Szerintem inkább ez a "leblokkolás" lehetett amit az 5-ös írt. Csak nem aludtam elég mélyen és ez tűnhetett fel félálomban.

Egyszer egyébként, kb fél éve olyan is volt, hogy felébredtem éjszaka arra, hogy nem tudok felkelni. Illetve konkrétan csak a bal karomat nem tudtam mozgatni könyöktől lefelé. Nem zsibbadt, semmit nem éreztem. Nem tudtam mozgatni se. Amikor felültem, úgy lógott és húztam magam után mint egy darab húst. Mikor a másik kezemmel megfogtam, olyan volt, mintha nem is én lettem volna. Na az még ijesztőbb volt. De eltelt egy fél perc és teljesen magától hirtelen visszért bele az élet. Nem tudom ez is mitől lehetett, szerencsére előtte soha és azóta sem volt ilyen.

2022. aug. 28. 10:54
 9/12 anonim ***** válasza:
ja.
2022. aug. 28. 18:04
 10/12 A kérdező kommentje:
Ja, mi?
2022. aug. 28. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!