Kb 10+ éve történt velem, ez mi lehetett?
Figyelt kérdés
Igazából nem tudom álom volt-e vagy sem. Nem mondtam még senkinek mert hülyének néznének az emberek. Még gyerek voltam és elég sokszor azt álmodtam,hogy jön felém valami és egyre nagyobb lesz ,ilyenkor felriadtam és nem tudtam aludni. Egyszer egy reggel felébredtem tisztán emlékszem ,hogy már nem aludtam de egy nagyon mély férfi hang hozzám szólt és a nevemen szólított ,hogy vessem be az ágyam . Csak ennyit mondott . Ekkor már felálltam az ágyamból és ráültem a szobámban a székemre és hangosan mondtam neki,hogy nem tudom . Ekkor már kb kiabálva ismételte el úgy kétszer, másra nem emlékszem ,hogy mondta volna . Amikor legalább kétszer elmondta nagyon kezdtem sírni és bejött anyum a szobába megkérdezve ,hogy mi lett? Elmondtam neki de ez volt az első és utolsó ilyen alkalom ,hogy ilyen történt velem 10+ év távlatából is . Alvás paralizis vagy mi lehetett ez? Pedig ébren voltam és tudtam beszélni és mozogni is.2020. ápr. 9. 21:01
1/1 anonim válasza:
Lehet félelomban voltál még. Nekem is volt olyan hogy álmodtam valamit és mikor anyám felkeltett úgy beszéltem vele minta még az álmomban lennék. Lehet neked is ez volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!