Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Medve az álomban?

Medve az álomban?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Az milyen jelentéssel bírhat amikor egy erdőben megpillantok egy medvét, nem menekülők nem bántom hanem megállok egyhelyben és várom, hogy békén hagyjon? Az érzés bennem maradt eleinte megrémültem, de utána eszembe jutott, hogy ha mozdulatlan maradok talán elmegy így teljesen nyugodtan vártam ki a végét

2022. aug. 20. 10:39
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Nekem rendszeresen visszatérő álmom volt, de én megfejtettem, köze nincs a medvéhez, se az ösztönökhöz az én esetemben.

Nálad nem tudom, első körben a napi, heti, havi eseményeket kellene vizsgálnod volt-e medve hír a tv-ben, vagy volt-e valamilyen dokumentum film, film ami ezt az álmot előidézte. Ha nem akkor az életedet kellene áttekinteni és stb és stb. A medve nem mindig ösztönöket jelző álomkép. A körülmények is befolyásolják ennek az álomnak a jelentését.

2022. aug. 20. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!