A vér ilyen formában mit jelent álomban?
Nagyon furcsát álmodtam.
Egy drótkerítés mellett álltam ahol volt két csap. Egyikből víz jött, a másikból benzin. Egyszerre kellett megnyitni a kettőt. Apukám vagy a volt barátom (már nem emlékszem pontosan) megkért hogy vigyek neki benzint. De hirtelen megváltozott és olyan volt mint a vérvételes tasak, vékony csövön vér folyt a kezemben lévő tasakba. Erről semmi információt nem találtam. Ez mit jelenthet?
Talán érdemesebb lenne abból kiindulni, hogy a többi dolog mit szimbolizálhat.
A drótkerítésből azt gondolnám, hogy valami olyasmiről lehet szó, amit magadban tartasz, és a csap jelképezi ennek a kiengedését/kitörését, vagy annak vágyát. A víznek inkább pozitív, a benzinnek inkább negatív jelentése van, de ezt pontosan nehéz megmondani a leírás alapján. A víz egy tiszta folyadék, míg a benzin egy gyúlékony, lobbanékony anyag. Ha arra kértek téged, hogy hozz benzint, akkor az jelentheti azt, hogy elvárnak tőled valamit, amit párhuzamba lehet hozni a benzin jelentésével, pl. egy bizonyos (negatív) viselkedést, a víz pedig talán arra utalhat, hogy a saját döntésedből cselekszel, de nem a saját akaratodból, mivel egyszerre kellett megnyitni a két csapot. A vér pedig tulajdonképpen annak a következménye, hogy ezek az ellentétes érzések ütköznek benned, és pl. nem azt szeretnéd csinálni, amit mások mondanak, de eddig nem mertél tenni ellene.
A tasakos vér, vékony csővel - ha ebben a kontextusban maradunk - akadályoztatott/lassú áramlást jelent, vagyis a változást előidézni nem teljesen gördülékeny. Illetve ha egy másik értelmezését nézzük a tasaknak, ami a kórházakban életmentés céljául szolgál, és az álmodban a te kezedben van, akkor ez azt jelentheti, hogy szükséged van a változásra.
De nagy valószínűséggel valami olyasmi van mögötte, ami két ellentétes érzésből fakad, és egy konfliktusra utal az életedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!