Lehet valami jelentése ennek?
Van egy fiú, aki tegnap és ma is megjelent az álmomban. Mindkétszer közel kerültünk egymáshoz. Nagyon szorosan magához ölelt, még azt is éreztem hogy nagyon gyorsan ver a szíve, és egy nagyon jó meleg érzés futott át rajtam.
Egyébként személyesen ismerem őt, de a való életben nem vagyunk szoros kapcsolatban, csak egy jó ismerősi viszonynak mondanám. Soha nem kerültünk fizikailag közel egymáshoz.
Szerintetek mi lehet az oka annak, hogy már másodszorra is megjelent az álmomban egymást követő estén?
Hány éves vagy? Gondolom fiatal vagy még, aszerint írtam a választ:
Mivel egymás után kétszer is megjelent, lehet, hogy a konkrét személy érdekes számodra. Nem biztos, inkább tapasztalat.
Máskülönben, ha közel kerülsz egy emberhez az álmodban, nem feltétlenül jelenti, hogy "ő" kell. Valószínű van valami külső vagy belső tulajdonsága, ami felkelti az érdeklődésed, amit más emberekben keresel, az agyad pedig előtúrta, hogy hé itt van. Gondolj bele, az ember eredetileg sokkal kisebb közösségekben lakott, szóval ha neked az 185 magas barna mélyhangú fiúk voltak a zsáneried, a közösségedben maximum 1-2 ilyen ember volt, ezért alakulhatott ki, hogy az agyad jelezni fogja, hogy hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!