Mit jelenthet ez az álom?
Figyelt kérdés
Már 2-3 alkalommal álmodtam ezt.
Egy állomáson vagyok az osztálytársaimmal és 3 tanárral az éjszaka közepén. Egyszer csak megjön a vonat, felszálltunk rá. Beültem az egyik fülkébe a legjobb barátnőmmel és az egyik tanárral. Aztán egyszer csak megállt a vonat, én leszálltam róla, de a vonat ott állt, engem várt. Aztán mégis visszaszálltam.
Nagyon érdekelne az álmom jelentése. Előre is köszi a válaszokat.
2022. júl. 16. 10:01
1/1 anonim válasza:
Az álmok olyan dolgok amik már veled megtörténtek. Este az agyad ezeket összekeveri. Az álmok nem jelentenek semmit! Valami hasonló dolog történt veled és ezeket rakja össze. Mintha gyümölcsöket turmixolnád össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!