Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom?

Mit jelenthet ez az álom?

Figyelt kérdés

Gyerekkoromban nagyon sokat álmodtam ezt, egy hónapon keresztül, és nagyon féltem is tőle.

Akkoriban azt álmodtam, hogy a hálószobában játszottam a földön és az ajtó nyitva volt. Felpillantottam és egy szobor volt az ajtóba, sárgás vöröses fény vette körül. Nagyjából egy méteres, téglalap alakú talapzaton egy ilyen.. Nem is tudom, néha egyiptomi kutyafejű szobor, máskor egy női alak. És igy nézett engem. Nem a szemével, de éreztem, hogy figyel. Aztán ahogy elfordultam, hogy tovább játszak, és visszanéztem, akkor egy picit mindig közelebb kerűlt és nagyon negativ, rossz, gonosz energiákat árasztott. Nagyon féltem tőle.

Aztán ez egy hónapig tartott és elmúlt.

Most, azonban 25 év elteltével ismét előjött ez az álom, viszont most olyan formában, hogy a párommal alszok, aki riadtan kelt fel engem, és ahogy kinyitom a szemem, megint ott áll a szoba végében, az ággyal pontosan szemben ugyan az a szobor. Azonban most sokkal gonoszabb, félelmetesebb aurája van. Egy arctalan sziulett. Már 3. Éjszaka álmodom ezt. Mindig egyre közelebb van hozzám.

Illetve a harmadik álmomba a lakásunk folyosóján voltam és a végén volt, és igy lassan csúszott felém, én pedig lefagytam és csak rémülten néztem.

Gyerekkoromba se, és eddig még most se jutottam el odáig, hogy hozzá érjek/elérjen hozzám. Mindig felriadok,

Mit jelenthet ez az álom? Miért tért vissza?

Kicsit ijesztő.

Eddig nem foglalkoztam vele, de kezd érdekelni, hogy mit jelenthet ez.

2022. júl. 12. 05:09
 1/1 anonim válasza:
Uhhh a negyedik típusú találkozáspkat ne nézd meg :/
2022. júl. 12. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!