Tudatos álmodásnál ilyen megtörténhet?
Repülni egyáltalán nem lehetetlen tudatos álomban. Pont az a lényeg, hogy bármit lehet.
Csak elvesztetted az irányítást, ha pl egy csókot veszünk, elkezdesz izgulni és kizökkensz. Gyakorolással fejleszthető a kontroll.
Saját tapasztalatom szerint ilyenkor nagyon sokat számít, hogy milyen érzés van a gondolat mögött. Vagyis hogy mennyire adod át magad annak az az érzésnek, amivel teremtesz.
Mert ugye maga az érzés teremt az álomban. Ha elképzeled, hogy milyen helyen vagy, akkor azzal meg is teremted. De ha neked ezgel párhuzamosan megfordul a fejedben, hogy ez amúgy lehetetlen, akkor a hited (vagyis nem-hited) megakadályozza.
Nálam ez úgy nézett ki, hogy ki akartam repülni az épületből egy lyukon. Hirtelen eszembe jutott, hogy mi van akkor, ha be fog zárulni előttem. Abban a pillanatban elkezdett bezárulni. Utána megint elhittem, hogy én ki tudok repülni azon a lyukon, És abban a pillanatban kinyílt előttem.
Szóval sokat számít az, hogy mit érzel, mit képzelsz el, és mennyire fókuszálsz rá. Szerencsére pillanatok alatt meg tudsz változtatni bármit, csak abban kell tudatosnak lenned, hogy szándékosan csak arra fókuszálj, amit szeretnél elérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!