Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Azt álmodtam, hogy randira...

Azt álmodtam, hogy randira hívok egy lányt?

Figyelt kérdés

Az előzményekre nem emlékszem de egy lány volt nálunk (az álmomban tetszett de már nem emlékszek hogyan nézett ki) és beszállt a kocsiba és én meg az öltözésemmel megvárakoztattam (ez irónikus). Én is beszálltam a kocsiba és elindultunk csak karikázni a városba, valahogy kikötöttünk egy cukrászdánál amibe bevezetett egy út, bementünk, megláttam a sütiket és megkérdeztem (azt hiszem Vikinek szólítottam) Vikit, hogy kér-e egy sütit. Én legbelül megkérdeztem magamtól, hogy akkor ez lehet egy randi is? És itt felébredtem. Még sosem voltam párkapcsolatban és randin sem, gondolom ez egy jel, hogy jó lenne már randizgatnom.

19 éves vagyok és nyilván fiú.

2022. máj. 31. 12:38
 1/2 anonim ***** válasza:
2022. máj. 31. 13:02
 2/2 A kérdező kommentje:
Hát igen, ezért nem szabad elsietni a házasságot.
2022. máj. 31. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!