Nagypapával álmodni?
Mit jelenthetett az álmom? Mit üzenhetett?
Nagypapám néhány hete halt meg, sajnálatos módon felakasztotta magát, beteg volt már :(
Tegnap éjjel azt álmodtam: állok a háza udvarán, nézelődök: a földből kimosott kutyafejeket látok, víz mosta lyukakat, és Ő egyszer csak jobb oldalról mellém áll, megszólít, hogy “szervusz kisunokám”, talán még a kezemet is megfogta. Szomorú volt, az előttünk álló házra vagyis álmomban inkább fészerre mutatott, aminek a teteje félig ledőlt. Mondtam “jajj Papa nyugi semmi baj.” Aztán folytatta, hogy miattuk van: és egy autóút felé mutatott, ott volt a fészer mellett, teljesen kijárva a kocsikerekekkel, tiszta nyomvályús lett hirtelen ott a környék, sáros, és az mosta alá a fészer alapját, attól dőlt meg és omlott le a tető…
Valami ilyesmi
Nagyon rosszul éreztem magam reggel amikor felkeltem és visszaemlékeztem.
Sajnálom, hogy szomorúnak láttam.
Köszönöm!
Értékelem, hogy hasznos választ adtál! Az hiszen segített is megérteni, elfogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!