Miért figyelt egy férfi álmomban?
Azt álmodtam,hogy fekszek egy sötét szobában,lehúzott redőnnyel.
Előttem a szoba ajtó nyitva volt.Azt vettem észre a szemem sarkából,hogy van ott valaki.Nem tudtam oda nézni,mert a testem nem engedte,mintha megszállt volna valami.Elkezdtem erőltetni magam,hogy oda nézzek,de csak fel és le tudtam,de ezt egyre gyorsabban csináltam.A végén sikerült oda néznem és egy férfi volt ott akit nem láttam rendesen csak ott állt,viszont mögötte világosabb volt,mint a szobámban,ahogy sikerült rá néznem felébredtem.
Semmit sem találtam erről a neten,de már napok óta zavar ez az álom.Valaki valami tipp?Még sosem álmodtam ilyet,de ez az álom valamiért nagyon meg maradt.
Te vagy itt a 35. alvásparalízises.
Csak a szokásosnál nyugisabb az álmod.
Van férfi az életedben?
Szerintem ez nem sima álom.
Azt írod, a férfi mögött világosabb volt a szoba. Nem lehet hogy inkább a férfit gyenge fény vette körül?
Az, hogy nem tudtál mozogni, az pedig alvásparalizis velejároja szokott lenni. De ilyen asztrális tapasztalatoknál is lehet.
Nekem az a legérdekesebb, hogy idegen helyen voltál.
Álmomban nem tudtam mozogni, nem alvásparalízisem volt.
Lehet, hogy őt vette körül,csak annyit láttam, hogy ott az ajtóban ahol állt világosabb van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!