Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodom, hogy álmomban...

Miért álmodom, hogy álmomban férfi vagyok?

Figyelt kérdés

Nem először fordult elő, hogy azt álmodtam férfi vagyok. Volt, hogy kapcsolatom is volt nővel (nem ismerőssel) de én egyáltalán nem vonzódom a nőkhöz, nincsenek ilyen gondolataim.

A mostani álmomban eleinte én voltam...szenvedtem egy balesetet, amiben nyomom veszett. Kerestek a hatóságok és én eközben a párom bőrében találtam magam. Majd mikor előkerültem nem kaptam vissza a saját testem. Ugyanúgy a párom maradtam és szembe találtam magam magammal. Szóval kicsit zavaros volt. Ergó ugyanúgy volt kapcsolatom nővel de ebben az esetben saját magammal.

Nem néztem már este filmet, semmilyen cikket nem olvastam, továbbá nem érzem, hogy bármi nyomasztana.

Mi a fenét jelenthet?

2020. szept. 17. 08:26
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Mert férfi vagy.
2020. szept. 17. 08:45
 2/4 anonim válasza:
100%
Jung szerint a tudatalattinak van férfi meg női része, nálad valószínűleg az animusod (férfi oldalad) jelent meg.
2020. szept. 17. 08:59
 3/4 A kérdező kommentje:
1. Nő vagyok
2020. szept. 17. 09:02
 4/4 Pekka ***** válasza:
Egy emlék előző életedből.
2020. szept. 18. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!