Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért lehet ez?

Miért lehet ez?

Figyelt kérdés

Múlt héten egy furcsa álmom volt.

Az unokatestvérem (fiú) és én voltunk az álmomban a lényegek.

Álmom;

Nem tudok előzményt, csak arra emlékszem hogy valamilyen módon össze keveredtünk.

Aznap éjjel szexeltünk .. mindketten élveztük. Ennyi maradt meg.

Tegnapi álmom másodszorra pedig hogy; előzmény szintén nem maradt meg, csak annyi hogy sétáltam egyedül az utcán, megbotlódtam és elestem. El voltam ájulva valószínűleg.

Arra ébredek, hogy lassan simogatja a csiklóm, az egész puncim. Nézek rá megdöbbenve és rákérdezek hogy mit csinál? Meg miért csinálja ? Pedig amúgy nagyon élveztem..

Következő pillanatban felébredtem, ijedten.

Na most állok azóta is le döbbenve és gondolkozok hogy ez most milyen álom volt és miért?!

Egyidősek vagyunk unokatesómmal.

Nem, nem érzek semmit iránta. Eddig sem éreztem.

Sem szexuális sem más vágyat nem érzek és éreztem iránta, ezért sem értem mit miért..

Valaki volt már hasonló helyzetben?

Neten utána próbáltam nézni, de nem találtam semmit ami választ adna a kérdésemre. :/

23/N

2022. máj. 7. 02:34
 1/7 anonim válasza:
100%
Lehet, hogy szimplán csak szexhiányod van?
2022. máj. 7. 02:42
 2/7 A kérdező kommentje:

Annyit még hozzátennék, hogy 3-4 hetente talán ha 1x találkozunk, de az is csak ha épp össze futunk az utcán. Múltkor (4hete) pl a benzinkúton futottunk össze, meghívott egy gyrosra.

Házas ember vagyok, van férjem akit szeressek..

A kérdéseitekre pedig a válasz hogy nem, nincs szexhiányom. Napi szinten 1x-2x szexelünk párommal, tehát nem lehet hiányom, és nem is érzek hiányt.

🤔🤔

2022. máj. 7. 09:29
 3/7 anonim válasza:

Hmmm...ez esetben az én ötleteim kifújtak... 😕

Mert egy szexuális tartalmú álmot még meg lehetne magyarázni...nade hogy miért éppen az unokatesóddal álmodsz...

Itt egy profit kéne. Nem tudom, hogy esetleg ilyen álomfejtéssel foglalkozó közösségekben nézelődtél-e esetleg.

2022. máj. 7. 09:44
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem nézelődtem, de nem is nagyon lenne rá időm. Igazából csak kiváncsi lettem volna rá, hogy miért álmodtam ilyet.. wtf :/
2022. máj. 7. 11:18
 5/7 anonim válasza:

Hát, amíg nem rendszeres és nem vált ki belőled semmir, addig nin gond. :)

Az agyunk néha fura dolgokat művel. :D

2022. máj. 7. 11:28
 6/7 anonim ***** válasza:
Erre a kérdésre, magad tudod legjobban a választ, mi és más sem láthat úgy beléd, mint te magad. Ha fontos álom, lesz egyértelmű jelentése számodra, ha nem,az csak opció
2022. máj. 8. 03:33
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem tartom fontosnak, csak meglepődtem.. a kérdés kiírása óta volt még egyszer ilyen hasonló álmom 2 napja. De még mindig nem értem hogy miért 😂 pedig nem is az esetem.
2022. máj. 29. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!