Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mitől lehet olyan, hogy néha...

Mitől lehet olyan, hogy néha a valóság "egybeolvad" az álommal?

Figyelt kérdés

Nem először történt ilyesmi és nagyon érdekesnek tartom a dolgot.

Szóval ma anyukám hívott szerelőt akit ismerünk, de valahogy reggel korán felkeltem 6 körül és ekkor eszembe jutott hogy ma jön hozzánk valaki, de vissza aludtam. Álmomban teljesen mintha valóságban lettem volna, átjött a szerelő, szerelt, én a szobámban voltam, később persze egyre furábbak voltak a jelenetek de az eleje teljesen a valósággal folyt egybe. Általában az álmaim nagyon álomszerűek ha érthető, és amikor ilyen valóságos álmok vannak néha nehezen tudok felébredni, vagy épp sokáig álmodok mert azt hiszem hogy az a valóság, mert a korábban megbeszélt dolgot álmodom mint jövőbeli dolog..Miért történhet ilyesmi, mi a logika hogy így megálmodom a jövőbeli eseményeket de máshogy?

2022. ápr. 26. 15:00
 1/1 anonim ***** válasza:
65%
Nekem is szoktak néha ilyen átmenetek lenni, néha elalvás előtt, máshogy működik a fantáziám, képzeltem, mint éber állapotban. Mérő László írt az Észjárásokban a transzracionálisról, ami kicsit kapcsolódik. Természetes folyamat, ahogy változik a tudatállapotod az alvásból az ébrenlétbe...
2022. ápr. 26. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!