Álmodtatok már olyat,ami azután akár évekig hatással vol rátok?
Figyelt kérdés
Majdnem egy éve álmodtam,hogy terhesen meghalt a férjem,öngyilkos volt anyukámnál,és úgy éreztem,hogy teljesen valóságos, őrjöngve keltem fel. (Egyébként akkor már 4 hós volt a fiunk,mikor ezt álmodtam.)
Azóta férjem letette a jogsit,van kocsink is,de nem szeretném,ha autópályán egyedül vezetne,úgy,hogy nem vagyok ott,illetve fiammal sem szeretném hogy egyedül kocsikázzon,mert egyszerűen azt érzem baja/bajuk esik,és egyszerűen beleroskadok a gondolatba is... Pedig szeretnék lemenni anyukámhoz, úgy,hogy a férjem kicsit pihenjen itthom (home-office,nonstop egy légtér 2 éve) viszont cirka 3 óra az út vissza,és nagyon féltem... Másnak is volt már hasonló?
2022. ápr. 9. 10:54
1/4 anonim válasza:
Álmomban azt mondta a srac hogy sose lesz kozottunk semmi
3/4 anonim válasza:
Egyszer álmomban egy fehér köpenyes fickó, egy orvos közölte, hogy beteg az anyám és 3 éve van hátra. Nagyon lesokkolt az álom, sokáig borzasztóan ereztem magam utána. Aztán kb. 3 évvel később valóban meghalt az anyám, igaz nem betegség miatt. Lehet a véletlen műve az egész.
4/4 anonim válasza:
3 éves volt a kislányunk, amikor borzasztó álmom volt. Láttam egy kazánt, amiben ropogott a tűz és hirtelen megláttam benne egy fekete karácsonyfát, ahogy szélvihar támad és felkapja a tűzben. Rémülten rá akartam vágni a kazán ajtaját, mert tudtam, hogy robbanni fog és ordítottam a gyereknek, aki az emeleten rollerezett, hogy ne jöjjön oda. Iszonyatos erős volt a szél, nem sikerült a kazánajtót becsukni. Kimenekültem a kazánházból és bevágtam az ajtaját. Erre ébredtem fel. Annyit tudtam, hogy kijutottam a robbanás előtt és a gyerek is kint maradt. Bár a férjem nem szerepelt ebben az álomban, őt kezdtem félteni. A betyújtás, a kazán hozzá kötődött mindig is. Utána éveken át karácsony táján féltem és mindig azon drukkoltam, nehogy kapjon a gyerek egy rollert. Az is erősítette a félelmemet, hogy még pici babakorában, a legboldogabb időszakunkban is volt egyszer egy baljós álmom, amiben anyagokat válogattam, mint egy textilboltban és ahogy hajtogattam az anyagokat, jött egy fekete textil és ellöktem, hogy ez most még nem kell! Nem tudom miért, de ez után is a férjemért aggódtam, aztán ez a karácsonyfás álom...Az igaz, hogy nem sokon múlt, hogy most karácsonykor nem történt tragédia. A koronavírus nagyon súlyos volt nála, egy hajszálon múlt, hogy nem került kórházba, na meg az ügyeletes orvoson, aki megmentette egy csomó vénás szteroiddal meg hörgőtágítóval. Már állni se tudott az oxigénhiánytól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!