Summer2 kérdése:
Mit jelenthet hogy azt álmodtam lányként hogy van péniszem meg puncim egyszerre?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 5. 19:56
1/4 anonim válasza:
Hogy szívesen szexelnél saját magaddal.
2/4 anonim válasza:
Valamiféle szerepkonfliktus jele lehet. Valamilyen helyzetben inkább a férfiasabb oldalad jön elő, vagy azt várják el tőled. Pl. irányítani akarsz, vagy agresszívabban állsz egy kérdéshez, vagy mások aggatják rád a szerepet, vagy ezt akarod, de nem tudod, nincs lehetőséged kifejezni. Gondold át milyen belső tulajdonságokat gondolsz férfiasnak, lehet, hogy vágysz az egyikre, vagy konkrétan meg is van benned. Mindenkinek van férfias és nőies oldala is attól, hogy mi van a lába között és kihez vonzódik. Ritkán jelenthet nemi beálítottsággal kapcsolatos dolgokat is, de nem ez a jellemző. Nehéz felfejteni úgy az álmot, hogy nem ismerem azt, aki álmodja, nem tudom a helyzetét. Ráadásul az álomból csak egyetlen részletet írsz le, ami kevés támpontot ad. Az álmodó ezzel kapcsolatos érzései is sokat számítanak.
4/4 anonim válasza:
semmit, egy random álom
Én azt álmodtam hogy villamosoztam és Karácsony Gergely ült mellettem, előtte meg hogy egy animekarakterrel szerencsejátékoztam ami vérre ment
Ezeknek is pont annyi értelme van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!