Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ennek az álomnak lehet e...

Ennek az álomnak lehet e valami jelentősége ?

Figyelt kérdés
Azt álmodtam hogy piros ruhában mentem férjhez ,nagyon csinos és boldog voltam álmomban .aztán van egy nő a valóságban akire féltékeny vagyok! ő jelent meg a lagzinkon az álmomban fehér ruhában egy olyasmi felében mint egy mennyaszonyi ruha .jött gratulált és én csak annyit mondtam neki köszönöm és legalább ennyire legyél boldog te is mint én ! Aztán jött egy csapat roma férfi egy kisebb busszal és lealtam almomba veszekedni valakivel H te mondtad H hivjuk meg őket nézd hogy néznek ki .és utána ment a buli tovább .

2022. márc. 23. 16:17
 1/6 anonim válasza:
50%
Azok az álmok, amikre emlékszel általában jelek szoktak lenni, mindenesetre tartsd távol a párod attól a nőtől.
2022. márc. 23. 16:51
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én múltkor láttam egy videót valamitől, 2 hét múlva azt álmodtam hogy egy része megtorténik velem. Higy van e jelentése? Igen. Hogy működik a fantáziád. Ennyi. Nem kell többet belelátni..
2022. márc. 23. 17:03
 3/6 A kérdező kommentje:
Lehet valakinel ez így van pl én is néztem egy filmet allapotosan szüléssel és akkor éjszaka épp azt álmodtam h én szülők ugyanúgy ordítva ,de sokszor beszokott jönni ha sírok álmomban öröm vár ,ha nevetek akkor sírás .van egy régi ismerősöm akit évek óta nem is láttam sokszor szoktam vele álmodni és mikor vele álmodok mindig történik valami nagyobb dolog .pl azt álmodtam h beszéltem vele és azt mondta álmomban H 48 nap múlva hazaér ,én az onanni dátumtol bejeloltem a 48 . Napot .és lám akkor nap derült ki h terhes vagyok .és én ezek dolgok miatt hiszek benne H valamit jelenthetnek az álmok .
2022. márc. 23. 17:11
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát bizalmatlanságot,meg féltékenységet nekem is szoktak ilyen ciki álmaim lenni,szerintem ezek még az ilyesztő rémálmoknál is kellemetlenebbek.
2022. márc. 23. 17:53
 5/6 anonim ***** válasza:
49%

A vörös a győzelem színe, a fehér ruha az álnokság ebben az esetben. Azt jelenti, hogy ez a nő nagyon próbálkozik, de végül nem jut semmire, te pedig házasodsz, tehát megerősíted az eredeti köteléket a férjeddel/pároddal. Valakivel leálltál veszekedni tulajdonképpen semmiért, ez azt jelenti, hogy valójában magadra haragszol, nem tudom, talán az alaptalan féltékenykedés miatt, vagy amiatt, hogy a dolgok nem teljesen úgy történtek, ahogy tervezted. Valami az örömben mégsem komfortos, nem tiszta.

A kérdésed igazából nem a jelentés, hanem az, hogy lehet-e ez jósló álom. Szerintem inkább a helyzettel kapcsolatos tudat alatti érzéseid, amiket valószínűnek tartasz, hogy bekövetkeznek. Ebből kifolyólag van rá esély, hogy bekövetkezzenek. Meg amúgy, ha te hiszel az álmaidban megjelenő jóslatokban, ahogy ezt leírod, akkor igazából nem annyira értem miért kérdezed.

2022. márc. 23. 19:01
 6/6 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem mert ezeket amiket te leírtal H mit jelképezz a piros ruha a fehér stb én nem tudom
2022. márc. 23. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!