Ennek az álomnak lehet e valami jelentősége ?
A vörös a győzelem színe, a fehér ruha az álnokság ebben az esetben. Azt jelenti, hogy ez a nő nagyon próbálkozik, de végül nem jut semmire, te pedig házasodsz, tehát megerősíted az eredeti köteléket a férjeddel/pároddal. Valakivel leálltál veszekedni tulajdonképpen semmiért, ez azt jelenti, hogy valójában magadra haragszol, nem tudom, talán az alaptalan féltékenykedés miatt, vagy amiatt, hogy a dolgok nem teljesen úgy történtek, ahogy tervezted. Valami az örömben mégsem komfortos, nem tiszta.
A kérdésed igazából nem a jelentés, hanem az, hogy lehet-e ez jósló álom. Szerintem inkább a helyzettel kapcsolatos tudat alatti érzéseid, amiket valószínűnek tartasz, hogy bekövetkeznek. Ebből kifolyólag van rá esély, hogy bekövetkezzenek. Meg amúgy, ha te hiszel az álmaidban megjelenő jóslatokban, ahogy ezt leírod, akkor igazából nem annyira értem miért kérdezed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!