Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Van valami jelentősége ennek...

Van valami jelentősége ennek az álomnak?

Figyelt kérdés

Nagyon-nagyon régen, még általános iskolába volt egy srác, aki nagyon tetszett, 2 évvel idősebb volt nálam.. Amikor elballagott, kicsit rossz volt, de túltettem magam rajta, azóta kijártam a középiskolát, munkahelyem van és külön élek a párommal, mégis már második éjszaka, hogy ezzel a sráccal álmodom, pedig egyáltalán soha eszembe se jutott azóta... Az első álmomban megláttam a telefonjába véletlen, ahogy valakivel sms-ezett arról, hogy tetszem neki.. a második álmomban már barátnője volt, és én féltékeny voltam rá...

Szerintetek jelenthet valamit? Sokat agyalok rajta azóta...

2020. dec. 1. 13:42
 1/4 anonim válasza:

Nos, szerintem az álmoknak nagyon nagy jelentése van, és nem csak pár értelmetlen kép, amit az agyunk vetít nekünk. Viszont ez fogalmam sincs, hogy mit jelenthet. Párkapcsolatban élsz, így gondold meg, hogy mit szeretnél csinálni. Persze nyilván én sem gondoltam, hogy emiatt szakítasz a pároddal.

Egyébként érdekel még az az ember?

2020. dec. 1. 16:02
 2/4 A kérdező kommentje:
Mint mondtam, soha nem jutott eszembe, eddig.. most viszont agyalok rajta.. még az első álmom után nem is, hanem a második után.. Be kell hogy valljam, nagyon zsánerem a pali (persze a párom is az), de ő mégiscsak egy első gyerekkori beteljesületlen "szerelem", és igen, foglalkoztat a dolog.. :)
2020. dec. 1. 16:36
 3/4 anonim válasza:

Hát fogalam sincs, hogy mit kéne tenned:/

De biztos vagyok benne, hogy engem is foglalkoztatna😅

2020. dec. 2. 15:15
 4/4 anonim ***** válasza:

Azt pletykálják(valakivel sms-ezett), hogy érdeklődik irántad(tetszem neki).

Arra gondolsz, hogy biztos van valakije(barátnője volt) és nagy szarkeverő, nem érdemes vele foglalkoznod(féltékeny voltam rá).

2020. dec. 9. 05:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!