Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Az álmok valóra válnak?

Humor Herold kérdése:

Az álmok valóra válnak?

Figyelt kérdés

Az éjjel azt álmodtam, hogy elkezdték besorozni a lakosságot. Nagyon földhöz vágott mindenkit.Hatalmas dráma volt az egész országba.Én is megkaptam a behívómat és nagyon megviselt.Mindenki ment a kocsmába bánatába. Ez volt az álom rossz oldala.

A jó oldala az álomnak az volt, hogy később aztán focizni kellett, mert így döntöttük el ki nyer :)

2022. márc. 11. 05:49
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit belegondoltam :D Ha már úgyis mindenféle szabályokat vezettek be a háborúzásba, ennyi erővel vívhatnák paintball fegyverekkel is a harcot. Gyártanának paintball tankokat meg repülőket, lehetne lerakni festékes csapdákat meg aknákat, vagy akár vödörrel leönteni a másikat, és aki festékes lesz, az elhagyja a csatateret. Aztán aki marad a végén, az a győztes. Aztán mindenki megnézhetné magát, hogy hol lett festékes, és az hiányozna belőle, és akkor mindenki boldog lehetne, mert de jó, úgy is az lett volna a végeredmény ami lett, de így legalább megvan az összes karom meg lábam meg fejem.

Aztán végig lehetne sétálni a városokon, és ahol festékes, ott az hiányozna, és látható lenne, mekkora pusztítás történt volna, ha igazi fegyverekkel vívták volna. Aztán másnap mindenki mehetne folytatni a dolgát oda, ahol a háború előtt abbahagyta.

Talán egyszer majd ez a kor is el fog jönni.

2022. márc. 11. 06:07
 2/3 anonim ***** válasza:

1.) Van ami igen - és van mai nem (de független az álmoktól)

2.) Attól függ - Ukrajnáról beszélünk vagy Magyarországról ? HOL LAKSZ ?

3.) Ha Magyarországon élsz, légy nyugodt - NEM leszel besorozva :)

2022. márc. 11. 16:48
 3/3 Senior Séf ***** válasza:
Nem érdemes az álmoknak különösebb jelentőséget tulajdonítani. Abba még Freud is belebukott.
2022. márc. 12. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!