Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az álmok valóra válnak?

Az álmok valóra válnak?

Figyelt kérdés

2021. jan. 1. 11:10
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
22 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
85%
Attól függ mennyire reálisak azok az álmok és mennyit teszel a megvalósításukért?
2021. jan. 1. 11:22
 2/9 anonim ***** válasza:
80%

Szkeptikus emberek : Nem

Sikeres emberek : Igen

Választható az út :)

2021. jan. 1. 11:30
 3/9 Varga Péte4 ***** válasza:
64%

70 múltam,így utánaszámolva, kb. 10000 esetben álmodtam eddigi életemben. Ebből 2 az ébredést követő napon megvalósult.

1. Szikrák csapkodtak a lábamba álmomban. Másnap PVC padjót terítettünk és a PVC letekerése közben az gorombán feltöltődött és a kis szikrák csipkedték a lábamat.

2. Defektet álmodtam a Skodámra. Ébredés utáni napon minden előzmény nélkül parkolás közben felnin ült az autó.

Azt hiszem,nagy bátorság lenne ebből pro és kontra következtetést levonni.

2021. jan. 1. 11:39
 4/9 anonim ***** válasza:
38%
Én szeretnék évek óta egy lábfétist elfogadó barátnőt. De a sors nem akarja...
2021. jan. 1. 11:40
 5/9 anonim ***** válasza:
88%
Attól függ milyen álmokra gondolsz, mert amit éjjel álmodunk az természetesen nem, de ha elérhető vágyaink, álmaink vannak, azok igen. Mondjuk általában hosszú és nehéz az út hozzá, de szerintem megéri.
2021. jan. 1. 12:09
 6/9 anonim ***** válasza:
76%

Tőled függ.

Nyilván van néhány irreális álom de azért nem minden az.

2021. jan. 1. 12:21
 7/9 anonim válasza:

Ne hagyd hogy az álmaid csupán álmok maradjanak. Ha erre gondolsz!

Ha pedig arra amit éjszaka álmodunk, haaat én nem hiszek benne.

Aki igen, azzal sincs semmi probléma!

2021. jan. 3. 04:29
 8/9 kombika ***** válasza:

Programozóként rengetegszer van olyan, hogy agyalok egy problémán lefekvés előtt, és éjszaka szó szerint megálmodom a megoldást. Reggel úgy ébredek, hogy ez jár a fejemben, kipróbálom, és működik! De ebben az esetben arról van szó, hogy az agyad alvás közben is dolgozik tovább a gond megoldásán.

A másik eset, mikor "álmodozol" valamiről. Ezek a dolgok rajtad múlnak, hogy megvalósulnak-e, teszel-e értük.

A harmadik amikor csak simán álmodsz valamit. Az mese, annak semmi köze a valósághoz és nyilván megvalósulni sem fog.

2021. jan. 5. 09:02
 9/9 Wolf Alex válasza:

Nem válnak valóra.

Az álmok többnyire a nem lezárt

múltról szólnak.

2021. jan. 9. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!