Szkeptikus emberek : Nem
Sikeres emberek : Igen
Választható az út :)
70 múltam,így utánaszámolva, kb. 10000 esetben álmodtam eddigi életemben. Ebből 2 az ébredést követő napon megvalósult.
1. Szikrák csapkodtak a lábamba álmomban. Másnap PVC padjót terítettünk és a PVC letekerése közben az gorombán feltöltődött és a kis szikrák csipkedték a lábamat.
2. Defektet álmodtam a Skodámra. Ébredés utáni napon minden előzmény nélkül parkolás közben felnin ült az autó.
Azt hiszem,nagy bátorság lenne ebből pro és kontra következtetést levonni.
Tőled függ.
Nyilván van néhány irreális álom de azért nem minden az.
Ne hagyd hogy az álmaid csupán álmok maradjanak. Ha erre gondolsz!
Ha pedig arra amit éjszaka álmodunk, haaat én nem hiszek benne.
Aki igen, azzal sincs semmi probléma!
Programozóként rengetegszer van olyan, hogy agyalok egy problémán lefekvés előtt, és éjszaka szó szerint megálmodom a megoldást. Reggel úgy ébredek, hogy ez jár a fejemben, kipróbálom, és működik! De ebben az esetben arról van szó, hogy az agyad alvás közben is dolgozik tovább a gond megoldásán.
A másik eset, mikor "álmodozol" valamiről. Ezek a dolgok rajtad múlnak, hogy megvalósulnak-e, teszel-e értük.
A harmadik amikor csak simán álmodsz valamit. Az mese, annak semmi köze a valósághoz és nyilván megvalósulni sem fog.
Nem válnak valóra.
Az álmok többnyire a nem lezárt
múltról szólnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!