Az álom meg jósolja a jövőt?
Figyelt kérdés
Ha igen, hogy(an)?2022. márc. 5. 20:42
3/8 anonim válasza:
Nem. Az érzéseidet, félelmeidet mutatja, és a szerinted lehetséges kimeneteleit a helyzetednek.
4/8 anonim válasza:
Igen. De sajnos egy átlag ember nem biztos hogy tud olvasni bennük.
Én konkrétan megálmodtam Putyint néhány hete de azt hittem hogy azt jelenti hogy hamarosan meg fog váratlanul halni.
5/8 anonim válasza:
Álmodás közben rácsatlakozunk a kollektív tudatra. A kollektív tudatban egyszerre van jelen a jövő és a múlt. Így van rá esély, hogy belelátsz a jövőbe.
6/8 anonim válasza:
A jövő állandó mozgásban van. Mindig a döntések formálják, még a következő percet is. Könnyen lehet, hogyha valahol balra fordulsz le egy utcába, akkor valami idióta belédhajt kocsival. De ha jobbra mész, elkerülöd. Viszont, itt jön képbe az alternatív idősík. Ha jobbra fordulsz, akkor ezen az új idősíkon balra és elüt az autó. De még ott is lehetséges, hogy sikerül kitérned és az ismét egy új alternatív idősík.
7/8 A kérdező kommentje:
👌👍
2022. márc. 6. 08:53
8/8 anonim válasza:
Álmodtam már meg a jövőt, és nem csak én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!