Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Álmomban kísèrt apám?

Álmomban kísèrt apám?

Figyelt kérdés

Nèha apámról álmodok. Borzalmas álmok. Mintha kísèrtene.

Nem sírtam a temetèsèn mert ezzel akartam rajta bosszút állni amièrt alkoholista volt.

De ezek az álmok borzalmasak. Sohasem józan. Ès van amikor èlő halott.

Szeretnèk megszabadulni az álmoktól. Hogyan?

2022. márc. 4. 19:47
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Terápiás úton lehetne feldolgozni. Amit belapátolunk a tudatalattinkba, az ott van, létezik, kísért bennünket, és néha olyan magas árat szab, amit nem biztos, hogy szeretnénk megfizetni.

Nekem anyámmal volt (van) bajom, pedig már nem él. Nekem az pl. sokat segített, hogy nyitottam egy word-dokumentumot, és ami mocsok kijött (volna) a számon, azt oda legépeltem.

Vagy. Magam elé tettem egy párnát, és azt püföltem.

Mindegy a módszer, csak engedd kifelé jönni :)

2022. márc. 4. 20:07
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Imádkozni kell az ilyen emberekért és őszinte szívvel szánni őket, ez segít nekik a túlvilágon a megtisztulásukban.
2022. márc. 4. 20:42
 3/7 anonim ***** válasza:

Szerintem sok elfolytott érzelem van benned, ami feltör a tudatalattidból. Add ki magadból! Bosszút állni már nem tudsz, de nincs is értelme. Nincs már kin bosszút állnod. Nem tud visszajönni apád a sírból, nem tud bántani. Magadat bántod azzal, ha nem dolgozod fel, nem adod ki magadból az érzéseid, ha nem éled meg a gyászt. Sajnos gyász akkor is van, ha kifejezetten rossz kapcsolatod volt a halottal.

Ha úgy érzed nem sikerül egyedül feldolgoznod apád halálát, akkor keress fel egy pszichológust, és kérj tanácsot tőle!

2022. márc. 4. 22:53
 4/7 A kérdező kommentje:

Biztos hogy nem sikerül feldolgoznom.

Már 2 ève halott idèn lesz 3 ès a mai napig kísèrt. Mindig a règi családi házunkban vagyunk álmomban. Az a ház is állandóan vissza jön. Apám ott halt meg. Ès nem mentem oda utánna egyáltalán. Hanem kilett takarítatva ès el lett adva.

Multkor is azt álmodtam hogy elmentem hozzá ès egy ágyba feküdt a volt fönökömmel aki egyèbkènt egy öreg bácsi aki már vissza vonult. Nagyon jóba voltunk barátságot ápol az egèsz család. Ès fèlek az álom azt jelenti hogy nemsokára vele lesz ott fenn...

2022. márc. 5. 06:12
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha alkohoista van/volt a családban, az eleve egylei teher, trauma.

Nekem 8 éve halt meg anyám. Egyedül nevelt fel és voltak alkohol problémái. Mikor jobb, mikorrosszabb. Viszont amint nyugdjba ment, elszabadult a pokol, mert nem kelett már tartania magát, ihatott, amikor csak akar. Na meg a szomszédban is talált ivócimborát. Végül már nem mertem egyedül hagyni mert marhaságokat csinált. Nyitva hagyta a bejérati ajtot, a tűzön felejtette az ételt és közben szépen elaludt a tv elött vagy átment szomszédolni. Egy rémálom az iszákos a családban. Persze emiatt sok volt a veszekedés is. A két véglet voltunk. Én a fittness élet párti, alkoholellenes, ő meg hát...mindent szeretett, ami árt.

8 éve halt meg és sokszor még mindig vannak vele rossz álmaim, de már nem annyira rosszak. Ahogy változnak a nappali érzéseim a dolgokkak kapcsolatban, úgy változnak, szelidülnek az álmaim is.

Az álmok többnyire segíteni próbálnak, még ha most ez nem is úgy tűnik.

Anyám iránt érzett haragom idővel változott, legnagyobb részt eltűnt, most már csak sajnálom őt is és az elvesztegetett időt is.

Sajnálom, hogy az alkoholba menekült a problémák elől. Próbáltam ezen változtatni, de támadásnak vette. Tagadta, hogy iszik.

Idővel rá kellett jönnöm, hogy nem lehet lelkifurdalásom mert ő ezt választotta. A legtöbb ember menekül valamibe. Én az ezos dolgokba, a sajátos fantáziavilágomba. Mások alkoholba, drogba, stb...

Két év nem sok idő. Meg egyénileg is változó, kinek mennyi idő kell, hogy túljusson a múlt dolgaim, átrendezze magában, de ha szándékosan erre törekszel, akkor sikerülni fog.

Fontos a megbocsájtás, elengedés, mert anélkül csak feleslegesen gyötrődsz.

2022. márc. 5. 08:27
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszodat. Elèg morbid ilyet mondani de örülök hogy nem vagyok ebben egyedül.

A párom apja is alkoholista volt. Őis meghalt de ő nem álmodik vele rosszakat.

2022. márc. 5. 18:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Valaki nagyon könnyen feldolgoz egy traumát, valakit pedig évekig kísért. Az emberek nem egyformák. Magadtól is feldolgozod egy idő után, de pszichológus rengeteget segíthet, különböző terápiás módszereket ajánlhat. Néha csak simán az is segít, ha egy teljesen kívülállónak beszélsz a problémáról.
2022. márc. 5. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!