Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Alvás közben el lehet aludni?

Alvás közben el lehet aludni?

Figyelt kérdés
Létezhet olyan, hogy álom az álomban?
2022. márc. 3. 06:00
 1/7 anonim ***** válasza:
88%
Természetesen. Többször előfordult velem. Régen azzal riogattak,hogy veszélyes, mert úgy maradhatok 🤨 bár utólag ez biztos vicc volt.
2022. márc. 3. 06:12
 2/7 anonim ***** válasza:
65%
Az ember tragédiája kilencedik szín.
2022. márc. 3. 08:44
 3/7 anonim ***** válasza:
59%
Létezik. Nem tudsz úgy maradni, a fizikai testnek vannak szükségletei, amik miatt mindenképp felébredsz. A veszély az, hogy elveszted a valóságérzékelésed és összekevered az álmot a valósággal.
2022. márc. 3. 09:07
 4/7 anonim ***** válasza:
81%

Jajj ne legyél már ilyen agyhalott 3-as.

Ezerszer volt már álom az álomban álmom. Semmi különös. Igazából az egy álom, mert az álombeli álmod ugyanúgy része a te álmodnak.

Tehát nem elalszol mégegyszer, nem mélyebb szintre kerülsz, hanem egyszerűen azt álmodod, hogy felébredtél, közben meg nem is. De mint tudjuk, az agy bármit elénk vetíthet. Nem különösebb ez, mint egy rémálom, amiben lezuhansz, vagy követ valami, vagy nem tudsz futni. Sőt, sokkal jobb, mint egy alvásparalízis.

2022. márc. 3. 09:59
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Én már tapasztaltam is. Olyat is hogy felébredtem az álomból aztán rájöttem hogy még mindig álmodok, aztán megint felkeltem, és megint rájöttem hogy még álmodok stb.
2022. márc. 3. 17:28
 6/7 anonim ***** válasza:
Kedves #4. Nem sértegettelek. Hol írtam én azt, hogy mélyebb szint lenne? Attól, hogy te nem leszel függő valamitől, másra még hathat ugyanaz a dolog negatívan.
2022. márc. 3. 21:14
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, és tiszta szégyen hogy még ott is megesküdtem, hogy a valóság, azt felteltem még 2x
2022. márc. 4. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!