Miért álmodom mindig ezt vele azóta?
Volt egy nagyon jó lánybarátom akiről nagyon sokat "ábrándoztam" 18+os dolgokról régebben. Napi szinten kell érteni. Viszont sosem volt köztünk semmi sem fizikailag. Akkoriban soha nem álmodtam vele még sima hétköznapi dolgokat sem.
Viszont mióta nem beszélünk egy szót sem és szinte már utálom, nem akarnám, hogy bármi közöm legyen hozzá, azóta folyamatosan vele álmodok ilyen titkos csókjelenetekről meg 18+os dolgokról, meg hogy végül többet akarunk mindketten egymástól.
Miért van ez az ellentét?
Azért, mivel "elrendezetlen" dolgaid vannak vele.
Az emberi agy nem arra van kitalálva, hogy fontos emberek csak úgy eltűnjenek az életedből, és ne hagyjanak nyomot, ezt rendezni kell, az agyad pedig ebben segít.
Nekem is gyakran vannak 18+-os álmaim egy lánybarátommal, de én ott beismertem magamnak, hogy azért, mivel vonz az a lány. Azért válaszolok neked is, mivel utána olvastam ennek a témának :D
Nem lehet, hogy még mindig vonzódsz hozzá, csak valamivel elnyomod tudatosan ezt az érzést? Miért változtak az érzéseid iránta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!