Az normális hogy 29 éves ember vagyok, de még mindig sokszor azt álmodom hogy iskolában vagyok? Mi lehet az oka?
A rémálmaim nekem is mindig iskolához, orvosi rendelőkhöz köthetőek, gondolom a rossz tapasztalat miatt.
Szerintem normális.
Teljesen normális. Én 33 éves vagyok, és rendszeresen kel újra érettségiznem álmaimban. Vagy vagyok újra általános iskolás...és kell általános iskolásként érettségiznem.
Az iskola egy egyéni szimbólummá vált az álmaidban, méghozzá negatív szimbólummá. Hasonló hatás ér jelenleg, mint ami miatt utáltad az iskolát.
Például a környezetedben lévő emberek hasonlóan viselkednek veled, a feletteseid(akik akkor a tanárok voltak) hasonlóan állnak hozzád, ilyesmi. Emiatt az álmaidban az iskola képében jelentkezik ez a feszültség.
Nem hagytad ott hamar az iskolát és tovább kellett volna tanulj?? Isten nem így akarja a tudomasodra hozni ezt?
Én is 11 osztályt végeztem és végig kellett volna járják a 13 osztályt. Vagyis 2 évet még iskolába kellett volna járják. És most, 32 éves fejjel is az iskolát álmodom vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!