Az normális, hogy az online oktatás alatt kötelező mennem az iskolába felelni az egyik tantárgyból 20 percre többszőr (középiskolás vagyok, vidékről járok Pestre)?
Figyelt kérdés
2020. nov. 10. 20:52
3/9 A kérdező kommentje:
Sajnos, így hogy be kell menni az osztálynak felelnie, nem sok értelme van, hogy át álltunk onlinera.
2020. nov. 10. 21:11
4/9 anonim válasza:
A jelenlegi állapotban szerintem egyáltalán nem csinálhatnátok ilyet. Értem én, hogy a tanár arra kíváncsi, hogy mennyit tudtok magatoktól, de előbb azt kéne megtanítania, hogy magaddal baszol ki, hogy végig csalod a digitális oktatást.
5/9 anonim válasza:
Szóljatok az igazgatónak feleltessen otthonról zoom, meet, skype stb. Meg annyi más lehetőség van a számonkérésre nem csak a "hagyományos" dolgok.
6/9 anonim válasza:
Csak szakmailag egyik sem megbízható. Úgy puskázik az ember, ahogy nem szégyell.
7/9 anonim válasza:
Igazából a közlöny még nem jelent meg. Én egyetemre járok, és ettöl fog függeni a vizsgaidőszakunk.
8/9 anonim válasza:
A digitális oktatásban a számonkérésekkor a diákok szanaszét puskázták magukat. Tavaly például az exponencilis egyenletek dolgozatot sokan a photomath-el oldották meg. Így én se íratnék dolgozatot online.
Az értelmesebb tanárok eddig már adtak mindenkinek legalább három jegyet amire le lehet zárni a diákokat januárban. Ha a diák bukásra áll és felelni akar akkor bemehet felelni havonta egyszer 20 percre éppúgy mint az 1-8 évfolyam.
Halkan jegyzem meg, hogy az őszi érettségi szóbeli része hagyományosan zajlik. Így nem tartom jogosnak a felháborodásod.
9/9 anonim válasza:
Nem teheti meg a tanár! Jelezd a tankeruletnel, ha az igazgató nem tiltja meg neki!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!