Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent, hogy megakart...

Mit jelent, hogy megakart megölni anyukám az álmomban, de a végén ő halt meg?

Figyelt kérdés
Arra pontosan nem emlékszem hogy hogyan kezdődött az álmom de arra emlékszem, hogy anyukám kezében egy nagy kés volt és üldözött a házban én pedig keservesen sírva szaladtam el előle egyik szobából a másikba de úgy, hogy a körülöttem lévő családtagjaim nem segítettek, hanem úgy voltak ott mintha en ott se lettem volna, de mikor kimentem a teraszra apa szokásosan telefonált a legjobb barátjával én pedig odaszaladtam hozzá és olyan szorosan öleltem ahogy csak tudtam de ő is ugyan olyan volt mint a többi családtagom, aztán anyu megtalált és azt mondta h most megvagyok es eldobta a kezéből a kést és valahogy a plafonba dobta nem belém aztán apa valami fényes tárggyal leszúrta anyut én meg felhívtam gyorsan a mamáékat, hogy anyu meghalt es ők meg nevettek aztán valahogy meghalt a mama is en meg 2 napon keresztül sírtam, a temetésükön meg azokkal a film szereplőkkel voltam akiket láttam előző este az egyik filmben🙂🙃 koszonom a valszokat elore is.

2022. febr. 3. 15:30
 1/10 anonim ***** válasza:
Valami érzelmi konfliktusod van a családtagjaiddal.
2022. febr. 3. 18:15
 2/10 A kérdező kommentje:
Ezen én is gondolkoztam, de semmi ilyesmi nincs köztem és a családtagjaim között.
2022. febr. 3. 19:01
 3/10 anonim ***** válasza:
50%
Inkább az oltásokhoz lesz köze: [link]
2022. febr. 3. 20:48
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem szivesen irom ezt, s oszinten egy alom valoszinuleg keves is ! Ugy gondolom mergezo kapcsolat van a csaladban. Meg nem tort felszinre. Az alom figyelmeztetes! Beszelj Edesanyaddal, biztositsd rola, hogy nagyon szereted. Mondja el, ha van valami gondja. Erdeklodj szetetettel a tobbi csaladtagnal is! Szoritok!
2022. febr. 6. 09:23
 5/10 A kérdező kommentje:
Koszi szepen a valaszokat<3 Mar lassan 4 napja irtam es nem tortent semmi, anyukammal es a tobbi csaladtagommal nincs semmi bajom es latszolag nekuk sincs velem tehat valszeg ez az almom is ugyan olyan ALOM volt, mint a tobbi😄
2022. febr. 6. 23:10
 6/10 anonim ***** válasza:
Orulok. Azonban ez megis figyelmeztetes! Nem biztos, hogy napokon belul tortenik valami.
2022. febr. 10. 03:49
 7/10 anonim ***** válasza:
Azt jelenti hogyha majd csatáztok és ő meg akar majd téged ölni, akkor te előhúzod az Uno Reverse Card-ot és akkor úgy te ölöd meg őt xD.
2022. febr. 17. 20:51
 8/10 A kérdező kommentje:
Eltelt mar boven egy honap, es szerencsere nem tortent semmi rossz kozottunk<3
2022. márc. 17. 01:11
 9/10 A kérdező kommentje:
Najooo…. Kb. 1 hete olyan vitakba voltam anyammal 1 heten keresztul, hogy egesznap sirtam es most beugrott ez az almom, hogy lehet ez volt ra a figyelmezteto “jel”
2022. máj. 1. 22:10
 10/10 A kérdező kommentje:
Elozohoz elfelejtettem irni, hogy mostmar megbeszeltuk a dolgokat es minden rendben! <3
2022. máj. 1. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!