Vannak itt gyakorlott tudatos álmodók?
Szerintem sikerült elsajátítanom a WILD technikát, tegnap sikerült ötödjére. Azt szeretném kérdezni, hogy akik már gyakorlottak a tudatos álmodásban, leírnák-e, hogy milyen technikát használnak, milyen gyakran álmodnak tudatosan, miket szoktak tapasztalni, csinálni, stb..
Köszönöm a válaszokat.
25/L
Nem tudom nekem egyszer csak random elkezdődött. Tudom hogy alszom. Vannak rá jelek és jellegzetes a világa. Pl a környezet. De nem szoktam szórakozni repülni csak tudom hogy vagyok és folyók a cselekménnyel. Mert a sztori érdekel S nem az hogy mit tehetnék még.
Pont elég az autosave és a re life... Aki játszott és vannak visszatérő álmai tudja milyen hasznos tud lenni álomban. Instant megoldani.🙂
Kérdező ez a wild kicsit és csak felületesen olvastam utána. Így lényegében még nem nagyon értem. Ez az amikor lényegében meditációs/agykontrollos technikával lemész alfa állapotba és megkezded az alvást. Mert itt az adott témára kapunk választ pl mi lenne ha gazdag lennék?
Vagy az alvás fázis jelenik meg miközben a test és a tudat éber marad?
Ennél mondjuk rajzol vagy agyagozik vagy varr az ember. De közbe az agy hullámok a szívverés és a légzés mind a rém fázishoz hasonló hullámokat produkál. Vagyis az okos óra mély alvást mutat az adott időre.
Értsd
Ébrenlét- mély alvás (1-2h)- ébrenlét
Jelen, WBTB+WILD a kedvencem, kb 8 éve foglalkozom vele, sajnos mostanában munka miatt nehéz kivitelezni a WBTB-t.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!