Ezek a rémálmok nagyon durvák? Mit tehetek?
Figyelt kérdés
Olyan álmaim vannak, hogy vagyok a buszon és jönnek valami ronda lények. Ha hozzájuk ért valaki, akkor elkaptak valami súlyos járványt. Ha rájuk néztél akkor is. Féltem az ülésen. Ettől felriadtam, de az álmom ugyanott folytatódott.
Szoktak még félálmaim lenni, például volt, hogy odanézek az ajtóhoz, láttok egy nőt, aki gúnyosan mosolyog és mondja megfogsz ijedni. Persze, hogy megijedtem.
Meg volt, mikor kivágtam az ajtót alva járva, mert az álmomban befalazták,
utána hátraléptem, bele a papucsomba, leesett leprás lábakat láttam.
Havonta többször van ilyen.
Mit tegyek? Ez nagyon durva?
2022. jan. 13. 17:49
1/2 anonim válasza:
Menj be tudatos álomba és kérdezed meg mit akar
2/2 anonim válasza:
Nekem napi szinten vannak, durvábbak. Hajnal 3 körül. Nem tudom az okát, nappal szeretem a "rejtelmes" témákat, de nem hinném hogy ez befolyásolna, mert amgy nem vagyok egy "sötét" lelkivilágú emberke, hanem teljesen átlagos. Szóval nem értem, minek köszönhetem. Sajnos egyedül élek, így nagyon megneheziti az éjszakáim ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!