Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mi történt velem?

Mi történt velem?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Ma hajnalban 03:23-kor arra ébredtem, hogy le vagyok izzadva, ráz a hideg, illetve vérzett az orrom, majd gyengeség kapott el, olyannyira, hogy a telefonomért nem bírtam nyúlni. Mindezt természetesen álom előzte meg, de pontosan nem emlékszem rá, csak annyira, hogy azt mondtam, ,,távozz el tőlem!". -Ezutóbbira, tisztán emlékszem, de utána már fel is riadtam.

A troll válaszolóknak nem én vagyok a megfelelő ember.

Köszönöm szépen segítségeteket előre is!

2022. jan. 8. 09:38
 1/4 anonim válasza:
Szia! Valószínű,hogy mikor felébredtél az az álom után megláttál valakit. Akit egyből el is felejtettél az ijedésben, ilyenkor szokott ilyen tünetek lenni. Főképp egy olyan álom után
2022. jan. 8. 09:51
 2/4 anonim válasza:
100%
Alvásparalízis.
2022. jan. 8. 11:10
 3/4 anonim ***** válasza:

Lehetséges, hogy bujkál valami kórság benned.

A szoba nem volt túl meleg? Az nem jó, zavarja az alvást.

Amúgy ez a 3 óra körüli időszak sokaknak nem jó.

2022. jan. 8. 16:07
 4/4 A kérdező kommentje:
3, Nem...épp ideális a hőmérséklet benn, sőt alig van 22 fok sokszor. Nem tudom, hát, hiszen eddig soha nem fordult hasonló dolog elő...
2022. jan. 8. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!