Azt álmodtam, hogy elkések. Mit jelenthet?
Utálok késni, mindenhol hamarabb ott vagyok, van, ha 15-20 perccel nem vagyok ott hamarabb az már számomra késésnek számít. Így nagyon frusztrált az álmom.
Hirtelen döntés alapján, úgy döntöttem, hogy elutazom USA-ba. Megveszem a repjegyet, mire indulnánk a reptérre, 1 perc van a gép indulásáig. Meg kell venni még egyszer a következő gépre, azzal is ugyanígy járok. Utána a 3.-ig még van idő (nem túl sok). Akkor az történik, hogy nagyjából félrenézek és mikor visszanézek az órára már 45perccel később van és elment az a gép is.
Közben az is benne volt az álomban, hogy frusztrált, hogy milyen drága ez az egész, valamelyik jegy 800e, valamelyik olcsóbb, de már 2 milliónál tartunk. Anyum volt még az álomban, ő nagyon nyomott, hogy menjek, és nem érdekelt a pénz kérdés.
Az az érzés is bennem volt, hogy nekem most nincs időm utazgatni, mert dolgom van itthon.
Meg néhol a racionális részek is bejöttek, hogy mondjuk lejárt az útlevelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!