Miért látok embereket, úgy hogy még nem aludtam be, csak lecsukom a szemem,fókuszálok a sötétre, majd mozgó ismerős arcokat látok?
Néha mikor le fekszem aludni, csak a sötétségre fókuszálok, hogy ne járjon az eszem semmin, és hamarabb be aludjak.
Viszont ilyenkor mikor a sötétre fókuszálok, mindig látok embereket.
Ezt úgy értem, hogy mondjuk van egy haverom akivel mostanában elégé sokat lógok, és tudom milyen mozgásokat szokott végezni (pl tánc, vagy épp feláll)
És ilyenkor teljes valóban látom, ahogy csinál valamit...
Szó szerint mint ha épp ott lenne előttem... az érzés is pont olyan, mint ha épp vele szemben lennék... rá nézek, és vissza néz... ha épp csinál valamit, én figyelem hogy mit csinál, és mint mikor élőben is figyelsz valakit, nyílván ő is rád fog figyelni.
Ez kissé ijesztő, még ezelőtt soha nem tapasztaltam ilyet, viszont mostanában elég gyakran...
És ami még ilyesztőbb, hogy néha olyan dolgokat is látok, amiket ezelőtt még soha... pl új embereket, vagy rosszabb esetben démon szerű lényeket...
Most mondjuk 20perce próbáltam be aludni, és haverom láttam egy teljesen olyan ruhában, amiben ezelött még soha, és pont ugyanúgy állt fel a székről, mint tegnap mikor vele dumáltam...
Az arca teljesen sötét volt így nem ismertem volna fel, viszont a testalkatáról, és a mozgásáról tudom, hogy ő volt.
Szinte mindig őt szoktam látni, és a hugomat... meg persze ezeket a démon szerű lényeket.
Ha tudnád milyen szerencsés vagy...
Ez egy adottság. Neked százszor könnyebb tudatosan álmodni, mint másnak.
Kicsit tartok a tudatos álmodástól... 2szer volt tudatos álmodásom, és mind a kettő végén átvette valami az irányítást, ami félelembe taszított, és fel rihadtam...
Valamint az alvási paralízisétől is tartok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!